μπουζούκια
Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του κι όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ετοιμάζονται για τις χειμερινές εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Κάποιες συνεργασίες έχουν “κλείσει”, άλλες συζητούνται, ενώ το μόνο σίγουρο πως έρχεται ένας ακόμη Χειμώνας γεμάτος εκπλήξεις, δυνατές συνεργασίες και με πολλή μουσική!
Οικονομόπουλος - Καλλή - Μαλού: 26 Αυγούστου κάνουν πρεμιέρα στο Θέα | Δείτε την αφίσα
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου αναμένουμε δύο νυχτερινά σχήματα να κάνουν την έναρξή τους, και δεν είναι άλλα από τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Στέλλα Καλλή και τη Μαλού στο “ΘΕΑ”, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου με τον Νίνο στο “Cabaret @ Romeo”. Παράλληλα, Γιώργος Γιαννιάς, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκης Αρσενίου συνεχίζουν τις εμφανίσεις του στο “Frangelico”.

Μία εβδομάδα μετά, συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφουν στο “Fantasia”, ενώ ξεκινούν τις εμφανίσεις τους και ο Χάρης Κωστόπουλος με την Χρύσπα στο “North Live Stage”.
Γιώργος Τσαλίκης Caramela
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο “Caramela” από τις 15 Σεπτεμβρίου και μαζί του θα εμφανίζονται ο Κυριάκος Κυανός, η Χριστίνα Κολέτσα και οι Knock Out.

Από αρχές Οκτώβρη αναμένουμε την έναρξη όλο και περισσότερων σχημάτων, με τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα και τους Kings στο “Posidonio”, τον Σάκη Ρουβά με την Πάολα και -πιθανότατα- τον Ανδρέα Λέοντα στο “Κέντρο Αθηνών”, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτη στο “Φωταέριο”, τον STAN με την Χριστίνα Σάλτη στην “Αυτοκίνηση”, αλλά και τον Μάκη Δημάκη στον Βοτανικό.
Νίκος Κουρκούλης - Δε Δικαιολογείται
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Θεοδώρου στο star.gr, την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ετοιμάζει ο Νίκος Κουρκούλης στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο “Club 22”, ενώ ο Ηλίας Βρεττός θα εμφανίζεται σε νέο μαγαζί της Παραλιακής με την Αποστολία Ζώη. Βασίλης Καρράς και Νότης Σφακιανάκης έχουν κλείσει ήδη τη συνεργασία τους από τις αρχές του καλοκαιριού στο “Teatro”, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο “Έναστρον”.

Παράλληλα, σε καινούργιο μαγαζί στην Πειραιώς θα είναι ο Νίκος Βέρτης με την Τάμτα πιθανότατα στο πλευρό του, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Μέλισσες θα είναι και πάλι στο “Box”, όπως και η Άννα Βίσση στο “Hotel Ερμού”, η οποία φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Ίαν Στρατή και τη μπάντα του “Mad Street” να εμφανίζονται στο πλευρό της.

Γιώργος Σαμπάνης, Demy και Μαλού συζητούν με το “Acro”, η Μελίνα Ασλανίδου είναι πιθανό να είναι και πάλι με τον Γιάννη Πάριο στην “Ιερά Οδό”, ενώ μετά τις εμφανίσεις τους στο “ΘΕΑ”, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι στο “Fever” με τον Στέλιο Ρόκκο και η Στέλλα Καλλή στο “Vox” με τον Νίκο Μακρόπουλο.
Έλλη Κοκκίνου-Νίνο
Νίνο και Έλλη Κοκκίνου θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο “Cabaret” στο Κολωνάκι, αλλά χωριστά, με τον πρώτο να δίνει τη σκυτάλη στη δεύτερη μετά τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά τα νυχτερινά σχήματα της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο “Όραμα”, ενώ αυτή την Παρασκεύη 26 Αυγούστου ξεκινούν τις εμφανίσεις τους και η Πέγκυ Ζήνα με τον Νίκο Μακρόπουλο στο “Politia”.

Ποια είναι, όμως, τα μουσικά σχήματα που αναμένουμε από τον Οκτώβρη; Τον Αντώνη Ρέμο στο “Stage” μαζί με τον Χρήστο Δάντη ως επικρατέστερο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο “Room 63”.

Σχόλια