Υπάρχουν αρκετοί τραγουδιστές που τους θυμόμαστε από ένα τραγούδι τους μόνο, άσχετα αν έχουν κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα.

Μιχάλης Εμιρλής

Είχαν κάνει αυτή την λεγόμενη “τρελή επιτυχία” με ένα κομμάτι, που ο,τιδήποτε έβγαλαν αργότερα δεν μπορούσε να το ξεπεράσει. Έκαναν καριέρα, προχώρησαν μουσικά αλλά όποιον και να ρωτήσεις σήμερα τους θυμόμαστε κυρίως μέσα από αυτό το ένα και μοναδικό τραγούδι τους.

Πάμε να τους θυμηθούμε:

Τραγουδιστές που τους θυμόμαστε από ένα τραγούδι

Άγγελε μου – Παναγιώτης Ψάλτης

Ήταν το 2007, όταν πάθαμε έναν πανζουρλισμό με το συγκεκριμένο κομμάτι. Η δημοτικότητα του Παναγιώτη εκτοξεύτηκε απότομα, κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί εύκολα. Από τότε έχει να κάνει μια μεγάλη παρόμοια επιτυχία. Ωστόσο συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, να τραγουδάει.

Πάμε έλα – Πάμελα

Μέχρι να κυκλοφορήσει το εν λόγω τραγούδι, η μόνη Πάμελα που ξέραμε ήταν η Πάμελα Άντερσον. Το 2001 ήταν η χρονιά της. Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η Ελληνίδα Britney Spears και το “Πάμε έλα” απογειώθηκε στην πρώτη θέση των charts και των ραδιοφωνικών airplay. Το ακούμε μέχρι σήμερα σε όλα τα clubs καθώς θεωρείται πλέον καλτ. Μετά από αυτή την επιτυχία η Πάμελα “χάθηκε” από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Έκανε μια μικρή επανεμφάνιση το 2012 συμμετέχοντας στο Dancing on Ice του ANT1.

Η πίπα της ειρήνης – Μιχάλης Εμιρλής

Το 2005 ο Μιχάλης είχε βαρεθεί να ακούει παντού το τραγούδι του. Ήταν πρωτοφανής εμπειρία για τον ίδιο. Ακολούθησαν και άλλα επιτυχημένα κομμάτια του Μιχάλη (κυρίως μέχρι το 2008), αλλά όποιον και να ρωτήσετε με αυτό το κομμάτι τον θυμάται.

Μόνο για σένα – Ανδρέας Κωνσταντινίδης feat. Τζούλια Αλεξανδράτου

Κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Fame Story 3 όπου και συμμετείχε και να υπογράψει συμβόλαιο με την Heaven Music. Λίγο καιρό μετά κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Τέλος καλό“. Δεν ξέρουμε αν ήταν τόσο καλό το τέλος για τον Ανδρέα καθώς μόνο ένα ντουέτο του με την Τζούλια Αλεξανδράτου ξεχώρισε. Από τότε έχει να κάνει μια δυνατή επιτυχία ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι ως Andrew πλέον.

Τώρα μου μιλάει – Στέλλα Γεωργιάδου

Η Στέλλα γνώρισε μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια και κυκλοφόρησε σπουδαίες δισκογραφικές δουλειές. Ωστόσο το τραγούδι που την καθιέρωσε μέχρι και στις καινούργιες γενιές είναι το “Τώρα μου μιλάει” που κυκλοφόρησε το 1998. Μπορεί να έχει να κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το 2008, ωστόσο παραμένει ακόμα “μουσικά ζωντανή” μέσα από το εν λόγω κομμάτι.

Σχόλια