Νίκος ΜουρατίδηςΟ Νίκος Μουρατίδης, πάντα καυστικός, σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του X- Factor.
Όπως δήλωσε, εκείνος και η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που δεν συμμετέχουν φέτος στο X- Factor, πως δεν τους έγινε πρόταση, αλλά και πως αν θα του γινόταν, θα είχε δεχτεί σίγουρα με την προϋπόθεση ότι θα του έδιναν “αξιοπρεπή χρήματα και στην ώρα τους”.

Συγκεκριμένα είπε:
“Λέγαμε με την Γκαγκάκη πώς μας φαίνεται που δεν θα είμαστε στο X- Factor, και μου είπε ¨καλύτερα, ζήσαμε τρία X-Factor στην εποχής τους¨…Δε μου έγινε πρόταση και δεν πιστεύω πως θα έχουν την ίδια ανταπόκριση με τότε. Χωρίς εμένα, τη Γκαγκάκη και το Λεβέντη, τίποτα. Ποιος θα πει την ατάκα ¨θα πηδηχτώ από το παράθυρο¨; Ο Θεοφάνους τι να κάνει μόνος του όταν του λείπει το αντίπαλο δέος; Όπως κι εγώ θέλω ένα Θεοφάνους για να λειτουργήσω!”

Ενώ συνεχίζει για τα μέλη της νέας κριτικής επιτροπής:
“Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το ‘χουμε δει, και… Χάλια! Σε αυτές τις επιτροπές χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων… τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας! Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.

Σχόλια