"Μοιραία Συνάντηση" - Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου & Γιάννης Ζουγανέλης στο Διογένης Studio!

“Μοιραία Συνάντηση” ονομάζεται η σειρά παραστάσεων του Αντώνη Ρέμου, της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιάννη Ζουγανέλη στο Διογένης Studio!

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο Diogenis Studio μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτά που έχουμε συνηθήσει μέχρι τώρα και για τους τρεις καλλιτέχνες.

Ο χώρος του Diogenis studio άλλαξε και αναδιαμορφώθηκε με μία υψηλών απαιτήσεων μουσική σκηνή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μουσικής παράστασης των καλλιτεχνών. Οι δύο τραγουδιστές, Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται ότι έχουν “δέσει” πια για τα καλά, αφού ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι στο Thalassa People Stage, συνεχίσαν με την κοινή τους παρουσία ως coaches στο The Voice, κυκλοφόρησαν το ντουέτο “Τετάρτη βράδυ” και ξανασυνεργάστηκαν το φθινόπωρο στο Stage στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ένας από τους πιο βασικούς εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. ο Αντώνης Ρέμος, συναντά τον κατ’ εξοχήν Έλληνα περφόρμερ Γιάννη Ζουγανέλη, και οι δυο τους συναντούν την ευαίσθητη και δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, κι όλοι μαζί συναντούν το κοινό σ’ ένα διαδραστικό πρόγραμμα, στο οποίο συναντιώνται το τραγούδι, το χιούμορ, τα ανατρεπτικά video κ.α. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με συνεργάτη τον Γιώργο Λύρα, έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας, και συναντιέται στα κείμενα με τον Μιχαήλ Άνθη, ο οποίος συναντάει στο τραγούδι και τα γκάγκς τον Σωκράτη Πατσίκα και τη Στεφανία Ρίζου.

Επί σκηνής συναντιώνται οι μουσικοί:

Ενορχηστρωτές: Νίκος Γαρουφαλλάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Στο Μπουζούκι ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης

Στο κλαρίνο ο σολίστας Θανάσης Βασιλόπουλος

Αλέκος Ρούπας
Πητ Γιατράκος Πητ
Σάββας Χριστοδούλου
Ανδρέας Καραντίνης
Πασχάλης Τερζής
Βασίλης Μπαχαρίδης
Ανδρέας Μουζάκης
Αλέξανδρος Ζουγανέλης

Στο τραγούδι η: Στεφανία Ρίζου

Συμμετέχει ο ηθοποιός: Σωκράτης Πατσίκας

"Μοιραία Συνάντηση" - Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου & Γιάννης Ζουγανέλης στο Διογένης Studio!

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια