Λογομαχία μεταξύ Βανδή - Οικονομόπουλου

Μια ολίγολεπτη λογομαχία μεταξύ Βανδή – Οικονομόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή “Το Πρωινό”!

Λίγο πριν τη μεγάλη τους πρεμιέρα στο Fever, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκαν στο Κολωνάκι όπου και πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το νυχτερινό σχήμα. Οι καλλιτέχνες μίλησαν σε διάφορες εκπομπές, ενώ εμφανίστηκαν σε ζωντανή σύνδεση και στο “Πρωινό”, στο οποίο δε δίστασαν να λογομαχίσουν -πάντα σε φιλικό επίπεδο- σχετικά με το The Voice.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, καλεσμένος στο “Πρωινό” λίγο καιρό πριν, είχε δηλώσει πως η επιλογή του ξένου ρεπερτορίου που γίνεται κατά τη διάρκεια του show, δε μπορεί να τους βοηθήσει ώστε να χτίσουν μια καριέρα στην Ελλάδα. “Από τα παιδιά αυτά μέχρι στιγμής, από ό,τι βλέπω, δεν έχει βοηθηθεί κάποιο”, ήταν μερικά από τα λόγια του.

Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να διαφωνήσει μαζί του δίχνοντας ελαφρώς ενοχλημένη από το σχόλιο: «Μπορώ να πω κάτι; Κάτι έχουμε μπερδέψει στην όλη ιστορία. Το Voice δεν είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται καριέρες. Το Voice είναι η αφετηρία, ένας τρόπος να πεις “αυτός είμαι με αυτή τη φωνή” και από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Οι καριέρες δεν γίνονται έτσι!»

O Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε «Πρέπει, όμως, και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν αυτά τα παιδιά, έστω και μέσα από το πρόγραμμα αυτό του ΑΝΤ1, να τα βοηθήσουν. Δεν γίνεται ένα παιδί να ξεκινήσει από μόνο του να κάνει τα πάντα», με τη Δέσποινα να συμπληρώνει ότι «Δεν είναι ότι αφήνεται ο καθένας μόνος του. Υπάρχει η δισκογραφική εταιρία. Βέβαια δεν την κατηγορούμε, γιατί κι εγώ όταν υπέγραψα, έκανα δίσκο μετά από δύο χρόνια και επιτυχία μετά από ακόμα έναν χρόνο».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέμεινε στην άποψη του λέγοντας “Έχουν αλλάξει τα χρόνια, Δέσποινα” και εκείνη έκλεισε προσθέτοντας «Θέλω να πω ότι χρειάζεται χρόνος»

Άκουσε ολόκληρο το νέο δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά και απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή “Αν Σου Λείπω”.

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια