Από ποια εκπομπή περνάει οντισιόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μάλιστα του ασκείται και αυστηρή κριτική;

Από ποια εκπομπή περνάει οντισιόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Φυσικά μιλάμε για την εκπομπή του AlphaΕλληνοφρένεια” που ρίχνει αυλαία την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Διοργανώνεται ένα μουσικό talent show με υποψήφιους τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Σούλη Ανατολή και… τον Τσολιά.

Ο Τσολιάς μάλιστα ερμηνεύει μια δικιά του διασκευή του τραγουδιού “Αν μου τηλεφωνούσες”, με τον Μιχάλη να τον συνοδεύει στην κιθάρα.

Από ποια εκπομπή περνάει οντισιόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Θα τους απολαύσουμε την Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 22:50 από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

Από ποια εκπομπή περνάει οντισιόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε μάλιστα με νέο ολοκαίνουριο κομμάτι! “Κοίτα με” τιτλοφορείται το νέο τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Τους στίχους υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου ενώ την μουσική ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ένας Χατζηγιάννης σε πλήρη συνθετική ωριμότητα, με γοητευτικές ηχορυθμίες και μια Νικολακοπούλου που η ποιητική της ματιά πιάνει τα πιο κοινά καθημερινά snapshots και τα μετασχηματίζει σε κάτι εξαίσιο.

Κοίτα με”: μια απλή ερωτική σημείωση, μια διαδρομή “Αμπελόκηποι-Σύνταγμα”, μια προσμονή γεμάτη λαχτάρα – αλλά και μια μουσική διήγηση γεμάτη τρυφερότητα, με τα beats της μουσικής του Μιχάλη να γίνονται οι χτύποι της καρδιάς καθώς ο χρόνος στα λόγια της Λίνας φτάνει στο αναπόφευκτο τέλος του.

Κοίτα με”. Ένα καινούριο τραγούδι, σύγχρονο και νεανικό, με την ομορφιά που χαρακτηρίζει πάντα τα απρόοπτα της ζωής και του έρωτα και που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας δημιουργικής συνεργασίας όπου η τέχνη των ήχων βρίσκει έναν νέο δρόμο με την τέχνη των στίχων.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα πραγματοποίησε περιοδεία στην Αμερική ενώ το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα κατά την διάρκεια παραμονής του στην Αμερική, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο New Greek Tv και εξήγησε τους λόγους αποχής του.

Άκουσε το νέο τραγούδι του:

Σχόλια