Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για το 2015!

Το μακροσκελές μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για τον ερχομό του 2015, ήταν πράγματι μοναδικό!

Η Έλενα Παπαρίζου διασκέδασε με φίλους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, και λίγες ώρες πριν φύγει η πρώτη μέρα του έτους, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Facebook συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές μήνυμα στο οποίο αναφέρεται στην προηγούμενη χρονιά, στο προσωπικό ξεκαθάρισμα που έκανε με τον εαυτό της αλλά και στις φιλοδοξίες της για το 2015!

“Χρόνια πολλά φιλαράκια μου!!!

Άργησα να σας στείλω αυτό το μήνυμα, γιατί δεν ήθελα να είναι απρόσωπο και τυπικό.

Εύχομαι να περάσατε όμορφα χθες όπως και εγώ, με φίλους και οικογένεια. Από τη χθεσινή βραδιά, για εμένα η Πρωτοχρονιά έχει πλέον καινούργιο νόημα…

Στην παρέα μου, ο καθένας μας έκανε μια προσωπική αναδρομή και απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Τι κάναμε σωστά, τι λάθος, τι μας έκανε ευτυχισμένους και τι μας πλήγωσε, αυτά που μας έκαναν περήφανους και ό,τι μας δυσκόλεψε.

Έτσι κατάλαβα, ότι στο χέρι μας είναι να επανορθώσουμε τα λάθη μας για να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι με τον εαυτό μας και καλύτεροι συνάνθρωποι. Να κρατάμε τα σοφά που μας διδάσκει η ζωή, και να γινόμαστε όλο και πιο δημιουργικοί. Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην ντρεπόμαστε να ζητάμε συγγνώμη. Να είμαστε άνθρωποι όλο καρδιά, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας… Να μη μετανιώνουμε για τα λάθη που κάναμε αλλά να τα βλέπουμε ως μάθημα και δίδαγμα για να μην τα επαναλάβουμε. Να είμαστε καλό παράδειγμα για τους άλλους και να δίνουμε δύναμη. Η δύναμη ενώνει τον κόσμο!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη δύναμη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά νιώθω ότι με κάνετε καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα που περνάει και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σας ευχηθώ… ένα καλό 2015 με υγεία, προσωπική ευτυχία και τύχη. Αυτά είναι για μένα από τα πιο σημαντικά για να έχουμε ποιότητα στη ζωή μας.

Καλή Χρονιά λοιπόν Φιλαράκια μου και μη ξεχνάτε… Σας λατρεύω!!!

Έλενα”

Η φωτογραφία και το μήνυμα έχουν ήδη ξεπεράσει τα 20.000 likes στο Facebook!

Σχόλια