Μια Χώρα Μια Φωνή

“Μια Χώρα Μια Φωνή”. Το The Voice ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς που σάρωσε μαζεύοντας εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του στον καναπέ του σαλονιού τους. Τώρα γίνεται η αφορμή για μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία για τους συνανθρώπους μας.

Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας, οι φωνές που μας κράτησαν συντροφιά τους τελευταίους μήνες μέσα από το The Voice, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento ενώνουν τις φωνές τους στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό. Οι 4 coaches του The Voice είχαν ενώσει τις φωνές τους στην έναρξη των Blind Auditions τραγουδώντας το “Πηδάω Τα Κύματα”, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε μια μεγάλη συναυλία όπως αυτή!

Το σύνθημα «Μια Χώρα Μια Φωνή», είναι μια ιδέα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ “Σπύρος Λούης” για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια Χώρα Μια Φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά, στο viva.gr. Τιμές από 7 ευρώ.

Σχόλια