Μια Χώρα Μια Φωνή - Συναυλία

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία των coaches του The Voice Μια Χώρα Μια Φωνή, και το GetGreekMusic βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Περίπου 50.000 άτομα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη των Stavento να τραγουδούν ζωντανά και να παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τη βραδιά άνοιξαν και οι 4 coaches οι οποίοι τραγούδησαν ένα medley, που είχαμε ακούσει και στο ξεκίνημα του The Voice of Greece.

Μια Χώρα Μια Φωνή

Ακολούθησε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος παρουσίασε τους 4 καλλιτέχνες, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι Stavento τραγουδώντας επιτυχίες τους όπως το “Μέσα Σου”, Στην Άκρη Του Κόσμου, “Γρίφος”, “Πριν σε γνωρίσω” αλλά και τα “Να Σου Τραγουδώ” και “Σαν έρθει η μέρα” μαζί με την Ήβη Αδάμου.

Τη σκυτάλη πήρε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία ξεσήκωσε το κοινό με το “Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου” αλλά και το “Αχ! Κινδυνεύω”, ενώ  όλο το στάδιο σιγοτραγούδησε μαζί της το “Ναι θα πω” αλλά και το “Λάθος”.

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε αμέσως μετά τη Μελίνα Ασλανίδου με δημιουργίες των Mi-Ro, παρουσιάζοντας ένα dance medley με γνωστά της τραγούδια όπως το ολοκαίνουργιοΌλα Αλλάζουν“, αλλά και τα “Άκρως Τολμηρό” και “Υπάρχει Ζωή”, ενώ στη συνέχεια άλλαξε ρούχο και τραγούδησε παλιές μεγάλες επιτυχίες της όπως το “Θέλω να σε δω”, “Νυχτολούλουδο”, “Γυρίσματα”, “Γυρισμός” αλλά και τα καινούργιαΚαλημέρα και “Όταν περάσει αυτή η νύχτα”.

Μια Χώρα Μια Φωνή - Δέσποινα ΒανδήΤέλος, στη σκηνή βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος “έσπασε” κυριολεκτικά το στάδιο με τις επιτυχίες του, ενώ κάλεσε στη σκηνή και το Μάνο Πυροβολάκη με τον οποίο τραγούδησαν το “Μπορεί να βγω”. Από τις πιο μαγικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε τα “Σάββατα” ζήτησε από το κοινό να ανάψουν το φως στο κινητό τους, και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω φωτογραφία:

Μια Χώρα Μια Φωνή - Αντώνης Ρέμος

Ακόμα, τράβηξε μια selfie με το κοινό της συναυλίας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω!

Selfie Αντώνης Ρέμος

Στο τέλος εμφανίστηκαν ξανά όλοι μαζί στη σκηνή κλείνοντας τη μεγάλη βραδιά. Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί σε λίγο καιρό από τον ANT1.

Σχόλια