Οι ΜΕΛΙSSES στα Θεατρικά Βραβεία "Δημήτρης Χόρν" 2015

Το #1 συγκρότημα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για μια special guest εμφάνιση στα Θεατρικά Βραβεία “Δημήτρης Χόρν”.

Το  βραβείο “Δημήτρης Χόρν” είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου  άντρα  ηθοποιού  κατά την περασμένη θεατρική περίοδο και θα απονεμηθεί  σε εκδήλωση  που  θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα  9  Μαρτίου 2015,  στις 8 το βράδυ, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10). Το επαμειβόμενο Βραβείο  «Δημήτρης Χορν»  είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος  από περγαμηνή.

Την εκδήλωση της  απονομής  θα χαιρετήσει  ο Σταμάτης Φασουλής. Για το Δημήτρη Χορν θα μιλήσει ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος  θα παίξει στο πιάνο  αγαπημένες  επιτυχίες του που πρωτοακούστηκαν  από  τη φωνή του  Δημήτρη Χορν. Σε ρόλο- έκπληξη  το συγκρότημα Melisses με την κυρία Μάρω Κοντού, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GetGreekMusic το συγκρότημα θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες που έχει πει ο Δημήτρης Χορν στον κινηματογράφο.

Οι  τέσσερις   υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» για τη σαιζόν 2013-2014 (Φθινόπωρο 2013-Καλοκαίρι 2014), με αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

Μάνος  Καρατζογιάννης για το ρόλο του Κρίστοφερ  στο έργο  του Simon Stephens, «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα;», σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά (Αγγέλων Βήμα).

-Ντένης Μακρής  για το ρόλο του Άμλετ, στον έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Άμλετ»,  σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, από την «Ορχήστρα των μικρών πραγμάτων» (Πορεία)

-Γιάννης Παπαδόπουλος  για την ερμηνεία του:  στο έργο των John Murray και Allen Boretz, «Room service» , σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). Και στο  έργο της ομάδας «Kursk», «Η προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δεν θέλει να πεθάνει», σε σκηνοθεσία Χἀρη Φραγκούλη (Θέατρο της  Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής).

-Μιχάλης Σαράντης για: το ρόλο του Νότη  Σερδάρη  στο έργο του Παντελή Χορν, «Φλαντρώ», σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου (Εθνικό Θέατρο, Κτίριο Τσίλλερ-Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» ). Και  το ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία  του  Ευριπίδη, «Ιππόλυτος», σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου (Επίδαυρος).

Παλαιότεροι νικητές του «Βραβείου Χορν» θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Στο θεσμό του  Βραβείου  θα  αναφερθεί   ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος (μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη).

Ο περυσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Γιώργος Χρυσοστόμου, θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν που είχε λάβει κατά την περυσινή βράβευσή του,  στον φετινό βραβευθέντα.

Τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής  και ο Θεοδόσης Ισαακίδης. Τη βραδιά επιμελείται σκηνοθετικά  ο Γιώργος Λύρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια