Τα Greek Dj Awards είναι μια νέα ιδέα που έκανε την εμφάνισή της φέτος και έχει σκοπό τη βράβευση -από το ίδιο το κοινό- όσων κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στο επίσημο site της διοργάνωσης μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς τους καλύτερους της σκηνής.

Greek Dj Awards

 

Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει μιας και οι διαδικτυακές κάλπες έχουν ανοίξει από την 1η Ιουλίου και κλείνουν στις 31 Αυγούστου.Οι κατηγορίες χωρίζονται με βάση το μουσικό είδος -EDM, R&B, Mainstream,  Greek, μία κατηγορία για γυναίκες DJ, για μαγαζιά, χορεύτριες, πάρτι και ψηφίζεις ελεύθερα, χωρίς συγκεκριμένες επιλογές.

Η ψήφος είναι αποκλειστική και γίνεται μέσω mail. Κάθε διεύθυνση ΙΡ μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά. Όσα έσοδα δημιουργηθούν από τα sms, θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Greek Dj Awards

​*Μέρος των εσόδων της διαδικασίας ψηφοφορίας θα διατεθούν προς ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Το χαμόγελο του παιδιού”.
-Γραμμή επικοινωνίας 11040. Ζήνωνος Ελεάτου 10 – 15124 Μαρούσι. Τηλ: +30 2103306150 / Φαξ: +30 2103843038 / Email: info@hamogelo.gr

Σχόλια