Δείτε τον Θάνο από τις Μέλισσες ντυμένο... Μελισσάκι, σε μικρή ηλικία!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ειδικά όταν πρόκειται για τις Μέλισσες!

Ακόμα και στο βιογραφικό τους γράφει:

“Η ιδέα για την δημιουργία μιας μπάντας ξεκίνησε από τον Ιάκωβο, κάτι που ο Θάνος κι ο Χρήστος είχαν ήδη σκεφτεί. Έτσι μετά από αρκετές συναντήσεις με θέμα το στήσιμο του συγκροτήματος, κι υπό την αναζήτηση ενός μουσικού που παίζει πλήκτρα, ο φρονιμίτης του Θάνου έφερε στο τραπέζι έναν πολύ καλό φίλο με τον οποίο είχαν παίξει και παλιά μαζί, τον οδοντίατρο Παντελή. Το όνομα τις μπάντας είχε γίνει θέμα σε πολλές συζητήσεις που έκαναν πριν ακόμα αρχίσουν να γράφουν και να παίζουν μουσική…αλλά ήρθε το καθοριστικό βράδυ που κατέληξαν οριστικά στο όνομα «Μέλισσες», αφού όλη τους η συζήτηση με τον Παντελή γινόταν με μουσικό χαλί ένα πλανόδιο, που πουλούσε μέλι.”

Η τύχη ήταν με το μέρος τους, και απ’ότι φαίνεται είχαν ήδη το μικρόβιο της Μέλισσας από μικροί. Χτες η επίσημη σελίδα των Μελισσών, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, που εξηγεί το παραπάνω:

“Ο Θάνος, ο κιθαρίστας μας, ντυμένος ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ. Ο Θάνος μάλλον είχε προβλέψει από πολύ μικρός τι θα γίνει όταν μεγαλώσει… ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΜΕ απο το profile του.”

melisses11

Διάβασε ακόμα:

Πώς το “7″ έγινε ο τυχερός αριθμός των Stavento!

8+1 ελληνικά συγκροτήματα που διαλύθηκαν, και μας λείπουν πολύ!

8+1 ελληνικά κλιπς στα οποία οι καλλιτέχνες φοράνε περούκα!

Τα 10+1 καλύτερα ντουέτα της Έλενας Παπαρίζου!

11+1 καλοκαιρινοί ύμνοι από τη Δέσποινα Βανδή!

9+1 ελληνικά τραγούδια του 2014, για αυτούς που “δεν ακούνε ελληνικά”

Και όλα τα GGM Specialsεδώ!

Σχόλια