Μέλισσες: Μιλούν για την υιοθεσία από gay ζευγάρια, με αφορμή την εμφάνιση τους στο Athens Pride 2015

Οι Μέλισσες μίλησαν στο webtv του The Toc με αφορμή τη συναυλία τους στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 27 Μαϊου αλλά και την εμφάνιση τους στο φετινό Gay Pride, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

“Είμαστε υπέρ των αδυνάτων, υπέρ των μειονοτήτων, υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης. Η μειονότητα των gay έχει κυνηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μειονότητα φυσικά λέγοντας πώς είναι λιγότεροι από τους straight. Μέχρι να μπορούμε να αναφερόμαστε σε “gay” και “straight” χωρίς να μας επηρεάζει αυτό, τότε θα πολεμήσουμε και θα παλέψουμε όσο μπορούμε και εμείς γι’ αυτούς.”

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν τα δικαίωματα τους φτάνουν ακόμα και στο να μπορούν να υιοθετήσουν παιδί, οι Μέλισσες απάντησαν:

“Γιατί όχι; Δεν το καταλαβαίνουμε. Άλλα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς γονείς. Προτιμάμε να μεγαλώσουν με δύο γονείς, από το να μεγαλώσουν χωρίς καθόλου γονείς, ή με δύο straight γονείς που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους ή που δεν ενδιαφέρονται για το παιδί τους. Στην τελική για να είναι δύο άνθρωποι ομοφυλόφιλοι για να θέλουν παιδί, προφανώς και το έχουν σκεφτεί πάρα πολύ, και σίγουρα θα δώσουν περισσότερη αγάπη στο παιδί, από ότι οι άλλοι “κανονικοί” γονείς”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις τους.

Σχόλια