Μελίνα Μακρή - VegasΗ Μελίνα Μακρή των Vegas πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2014.
“Πριν από δυο χρόνια, το καλοκαίρι του 2014. Είχα τελειώσει από το μιούζικαλ “Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου”. Πέρασα μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση. Είχα πάθει και δισκοπάθεια, η οποία θεωρώ ότι συνδεόταν άμεσα με τη γενικότερα κατάστασή μου, αφού η επιδείνωση των μυοσκελετικών οφείλεται και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Πέρασα μια βαθιά αλλαγή μέσα μου ως άνθρωπος. Ήταν στην πορεία μιας ψυχικής αναζήτησης που έκανα με τη βοήθεια ψυχολόγου και έιχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Θετική αλλαγή σίγουρα, αλλά, αν δεν πιάσεις πάτο, δεν φέρνεις την αλλαγή. Το πέρασα όλο μόνη μου. Ήταν ένα σοκ ψυχολογικό που εκδηλώθηκε και σωματικά. Έμεινα στο κρεβάτι 3 εβδομάδες, σχεδόν κατάκοιτη. Δεν μπορούσα να σηκωθώ εξαιτίας της δισκοπάθειας. Ήταν το χειρότερό μου. Ο άνδρας μου με βοήθησε πάρα πολύ. Επίσης μιλούσα στο viber με κοπέλες fans των Vegas. Τώρα τις θεωρώ πλέον φίλες. Μου έδιναν πολύ κουράγιο. Από τότε τις λέμε “Vegas Family”. Θέλω να τις ευχαριστήσω γι’ αυτό.”

Σχόλια