Ζαφείρης Μελάς

Τα χώνει άγρια ο Ζαφείρης Μελάς στους νέους τραγουδιστές.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας την γνώμη του για τους νέους τραγουδιστές:

«Το 90% – 95% είναι ψώνια οι νέοι τραγουδιστές και για να είμαι ειλικρινής, ψιλο-αδελφίζουν. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν τα έχουν αυτά… το ψιλο-αδελφίστικο. Δεν τους χωράει ο χώρος. Το απαιτεί η επιχείρηση σου λέει: «Αυτό θα κάνεις».

Ακόμα, μιλώντας για τον γιο του Θοδωρή και για το γεγονός ότι δεν ακολούθησε τη δουλειά του πατέρα του, όπως συνηθίζεται, ανέφερε:

«Παιδιά των μεγάλων και γνωστών καλλιτεχνών ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ονόματα. Έχει γίνει ποτέ κανένα παιδί μεγάλο όνομα; Πολλά παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών… του Πάριου, του Κόκοτα… Όλα αυτά τα παιδιά ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Πολύ δύσκολο να κάνει καριέρα το παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι αλήθεια. Ποτέ δεν είδαμε να κάνει κανείς καριέρα και να φτάσει κάπου. Ο μόνος που είναι μέσα στα πράγματα είναι ο Γιάννης Βαρδής, του οποίου ο πατέρας δεν ήταν καθιερωμένος τραγουδιστής, ήταν ένας πολύ σπουδαίος μουσικός, συνθέτης και είπε και δέκα τραγούδια δικά του. Δεν λέω κάτι που να θίγω κάποιον, αλήθειες λέω, γιατί να φοβηθώ;» 

 

Σχόλια