Μαζί δεν κάνουμε τώρα και σε Remix Αν η τεράστια επιτυχία του Ζαν Μπατίστ «Πες του» και η dirty version της κατάφερε να «σπάσει» το YouTube με αληθινές προβολές περισσότερες από 8.000.000, τότε το νέο του «πάντρεμα» με τους JACKPOT και το εκρηκτικό remix που επιμελήθηκε ο Teo Tzimas, θα «τερματίσει» το διαδίκτυο.

νέο ρεκόρ του Ζαν Μπατίστ

Η πρόσφατη δισκογραφική μεταγραφή των JACKPOT (Δημήτρη Μαύρη και Πάνου Βιτωράτου Μπερδεμπέ) στην Epic Music καρποφόρησε κιόλας τον πρώτο μουσικό καρπό της, και το αποτέλεσμα είναι non stop dance και άκρως ξεσηκωτικό. Το αγαπημένο δίδυμο της νεολαίας ενώνεται με τον Ζαν Μπατίστ, ραπάροντας πάνω στην πρόσφατη επιτυχία του «Μαζί δεν κάνουμε» σε μουσική του ίδιου και του Chris Mazz, και στίχους επίσης του Ζαν Μπατίστ με τους Jackpot.

Οι Jackpot που σύντομα θα κυκλοφορήσουν και το νέο τους τραγούδι από την Epic Music, πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στο club «Hostel» στο Γκάζι, που μαζί με το Ζαν Μπατίστ παρουσίασαν επί σκηνής το ανεβαστικό remix τους για το «Μαζί δεν κάνουμε», που όταν ξεστόμισαν την dirty ατάκα που κρύβει το τραγούδι, ο κόσμος τους αποθέωσε.

Με το remix τους να φέρει την υπογραφή των καλύτερων στο είδος τους, remixed από τον Teo Tzimas, παραγωγή του Πάρη Κάλπου, και στίχους των Jackpot, τότε η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη. Απολαύστε το, τραγουδήστε το, και χορέψτε το!

Μαζί δεν κάνουμε Remix – Άκουσε το νέο remix

Σχόλια