Κώστας Μαρτάκης: Γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία στο Island!
Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, ο Κώστας Μαρτάκης γιόρτασε σε μία μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο club Island τα 10 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και εκπρόσωποι της showbiz, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τον τραγουδιστή τα 10 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας στην ελληνική δισκογραφία.

Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνος Αργυρός, Tamta, Demy, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης ήταν μερικοί από τους λαμπερούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους τον Κώστα Μαρτάκη.

Δείτε φωτογραφίες:
Κώστας Μαρτάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή για τα 10 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι Κώστας Μαρτάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή για τα 10 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι Κώστας Μαρτάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή για τα 10 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι Κώστας Μαρτάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή για τα 10 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι Κώστας Μαρτάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή για τα 10 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι

Σχόλια