"Κάτι πήγε στραβά" - DiGi feat. RadioAct & Demy | Δείτε το νέο βίντεο κλιπ για την ταινία "Short Fuse"
Μόλις κυκλοφόρησε το soundtrack της νέας ελληνικής ταινίας “Short Fuse” με πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Τότσικα που προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους από την 1821 media.

Το δυναμικό τραγούδι των τίτλων της ταινίας γράφτηκε από τον Digi και τον Duke των RadioAct, ενώ ερμηνεύουν ο  Γιάννης Χατζηγεωργίου από τους RadioAct και η Demy.

Ως ένα special project, παράλληλα με τη δισκογραφία τους, οι RadioAct συμμετείχαν στην παραγωγή του τραγουδιού, μαζί με τον νέο και πολλά υποσχόμενο, παραγωγό Digi από τους Booty Panda. Με έξτρα πινελιά, τη μαγική φωνή της Demy, το μουσικό project “Κάτι Πήγε Στραβά” που έντυσε τη 1η ελληνική ταινία δράσης οπτικοποιήθηκε και κυκλοφορεί από τη Panik Records.

Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Κώστας Σκυφτάς.
"Κάτι πήγε στραβά" - DiGi feat. RadioAct & Demy | Δείτε το νέο βίντεο κλιπ για την ταινία "Short Fuse" "Κάτι πήγε στραβά" - DiGi feat. RadioAct & Demy | Δείτε το νέο βίντεο κλιπ για την ταινία "Short Fuse" "Κάτι πήγε στραβά" - DiGi feat. RadioAct & Demy | Δείτε το νέο βίντεο κλιπ για την ταινία "Short Fuse"

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ:

Σχόλια