Η Μάρω Λύτρα ξεσπά εναντίον γνωστού παράγοντα της μουσικής ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Μάρω Λύτρα

Η τραγουδίστρια με ένα κείμενο – ξέσπασμα στο Facebook κάνει λόγο για ένα σημαντικό άντρα Έλληνα στο χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα“.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα έγραψε:

“Ο Γουάνστιν είναι ένα απόβρασμα. Είμαι, όμως, χαρούμενη που αυτή η ιστορία ήρθε στο φως γιατί τώρα θα σε εκθέσω σε όλους, Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω έναν δικηγόρο διεθνούς ποινικού δικαίου. Αν γνωρίζετε κάποιον, στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Μου είχες πει με ένα κακεντρεχές μειδίαμα: “εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, δεν είσαι τίποτα εδώ”. Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι εσύ τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και έμεινα σιωπηλή για πολύ καιρό!”.

Σε δεύτερη ανάρτηση της τονίζει ότι δεν ζητά λεφτά αλλά πως επιδιώκει να σταματήσουν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στις ΗΠΑ αλλά και στην Ελλάδα.

“Δεν είναι εντάξει για έναν άνδρα να χρησιμοποιεί τη δύναμη του για να ελέγχει τη ζωή κάποιου επειδή δεν του έδωσες αυτά που ήθελε. Δεν είναι εντάξει να υποτιμά μια γυναίκα ένας άνδρας. Θα μιλήσω ανοιχτά για όσα είδα. Και ζητώ δικηγόρο για να με προστατεύσει. Κρατήστε τις προσβολές σας, άνδρες, οι μητέρες σας δεν σας έμαθαν να σέβεστε τις γυναίκες. Κρίμα!”.

Η Μάρω Λύτρα ξεσπά

Σχόλια