Ο Γιώργος Θεοφάνους δηλώνει πως η επιτυχία ήρθε με την Άντζελα Δημητρίου κι όχι με τη Μαρινέλλα. Δείτε τον χαρακτηρισμό του για την Πάολα και τι λέει για Μούσχουρη, Νταλάρα, Αλεξίου και Καρρά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δηλώνει

Δείτε τι είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ”Πρώτο Θέμα”.

Υπάρχει κάποια συνεργασία για την οποία έχεις μετανιώσει;

Όχι, καλέ ποτέ! Γράφοντας τα νούμερα της παράστασης ο Τάκης αναφέρεται σε μια από τις μεγάλες του αγάπες, την Αντζέλα Δημητρίου.

Γίνεται μνεία στην κοινή μας δισκογραφική δουλειά, το «Κάνε στην άκρη να περάσω», που
γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Έχοντας δουλέψει πια με πολλά ονόματα, θα μπορούσε κάποιος να με ρωτήσει αν μετάνιωσα για μια τέτοια συνεργασία.

Δεν μετανιώνω ούτε για την Άντζελα, ούτε για τον Βασίλη Καρρά, ούτε για κανέναν άλλον. Οι συνεργασίες μου ήταν όλες απόλυτα συνειδητές.
Αντιστοίχως, ξεχωρίζεις κάποια που αποτελούσε όνειρό σου;

Συνέβη πολλές φορές με τη Μαρινέλλα, τη Μούσχουρη, τον Νταλάρα, τη Χαρούλα, παρόλο που δεν κατάφερα να κάνω πάντα επιτυχία. Συχνά συζητάμε με τη Μαρινέλλα, που τη θεωρώ οικογένεια μου, ότι δεν κατάφερα να της δώσω εκείνο το ιδιαίτερο. Το σχολιάζουμε μάλιστα με τον Τάκη αυτό. Με τη Μαρινέλλα έκανα σημαντικές δουλειές, αλλά όχι επιτυχία.
Συμφωνείς με όσους λένε ότι η Πάολα είναι ένα φαινόμενο της εποχής;

Το φαινόμενο είναι κάτι που περνά. Η Πάολα είναι μια καταιγίδα, καθώς έχει μια δύναμη, ένα drive που εγώ σπάνια συναντώ. Την αδικούν όταν την κολλούν στον τοίχο είτε για το style της είτε για οτιδήποτε άλλο. Άδικος όλος αυτός ο πόλεμος, η γυναίκα μόνο αλήθεια κουβαλάει. ‘Ασε που βοηθάει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει.

Σχόλια