Μαριάντα Πιερίδη VS Χρύσπα είναι το σημερινό Battle του GetGreekMusic και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις.

Μαριάντα Πιερίδη VS Χρύσπα

Λίγα λόγια για την Μαριάντα Πιερίδη:

Μας συστήθηκε δισκογραφικά το 2002 μέσα από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Η γυναίκα της ζωής σου“.  Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει συνολικά 6 δίσκους και πολλά singles. Ιδιαίτερα εμπορική περίοδος για την Μαριάντα αποτέλεσε η περίοδος 2002-2008. Έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Αν και σήμερα είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της, μας χαρίζει ακόμη όμορφες μουσικές στιγμές.

Λίγα λόγια για την Χρύσπα:

Την γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Τώρα“. Ωστόσο η επιτυχία ήρθε έναν χρόνο μετά με τον δίσκο “Χρύσπα“. Τα τραγούδια “Μου κάνει πλάκα ο Θεός“, “Φεύγω για το επτά” και “Πάλι θα πεις συγνώμη” εκτοξεύτηκαν στα ραδιοφωνικά airplay. Ακολούθησαν 5 ακόμη προσωπικοί δίσκοι με αποκορύφωμα το άλμπουμ “Πόσα χρωστάω” που έγινε χρυσό. Μέχρι και σήμερα η Χρύσπα μας χαρίζει επιτυχίες ενώ πρόσφατα βρέθηκε σε νέα δισκογραφική στέγη, την Epic music.

Οι συντάκτες του GetGreekMusic ψηφίζουν:

Γιώργος Μαντάς: Αν και τις λατρεύω και τις δυο, θα δώσω έναν παραπάνω πόντο στην Μαριάντα. Γιατί ο δίσκος της “Βάλε φαντασία” είναι από τους καλύτερους Ελληνικούς ποπ δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει ever, με όλα τα κομμάτια να έχουν γίνει επιτυχίες. Για αυτό ψηφίζω Μαριάντα Πιερίδη.

Μιχάλης Οικονομάκος: Αγαπημένες και οι δυο. Γοητευτικές, σέξι και επιτυχημένες. Κλείνω και γω προς Μαριάντα πλευρά. Ως λάτρης του ωραίου φύλου μου αρέσουν και οι δυο, αλλά στο ”Βάλε φαντασία” η Μαριάντα με κέρδισε μια και καλή. Love Chryspa, Vote Pieridi.

Βίκυ Λέλε: Μαριάντα Πιερίδη δαγκωτό! Γιατί μου αρέσει πολύ το “Βάλε φαντασία” και εντάξει δεν είναι τυχαίο που το ακούμε ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια!

Το GetGreekMusic αποφάσισε… Μαριάντα Πιερίδη VS Χρύσπα | 3-0

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;; Ψήφισε κάτω στο poll και αποφάσισε!

Μαριάντα Πιερίδη VS Χρύσπα | Ψήφισε στο poll

 

Σχόλια