Η Μαριάννα Καλλέργη ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την εθνική τραγωδία.

Η Μαριάννα Καλλέργη ξεσπά

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε όλοι ένα …. Μια γροθιά! Μην περιμένουμε την πολιτική να κάνει τίποτα για άλλη μια φορά μας κρέμασαν σαν λαό… Δεν βοήθησαν εγκαίρως όταν άνθρωποι χρειάζονταν βοήθεια. Εμείς είμαστε αυτοί που θα κάνουμε πράγματα γι αυτήν την χώρα κι όχι εκεινοί….. Είμαστε περισσότεροι μην το ξεχνάμε… Όλοι μαζί μπορούμε, γιατί θέλουμε! Είμαστε άνθρωποι ακόμα δεν θα μας πάρουν και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς μας & ελπίδας, κρατάτε γερά και προφυλάξτε τα! ???????? ????????
Ο καθένας κοιτάει το τομάρι του (μου έλεγε η για γιαγιά μου) δυστυχώς πόσο δίκιο είχε…. Όλο αυτό που έγινε και αυτοί που το οργάνωσαν ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν την καταστροφή και τραγωδία που έφεραν στην Ελλαδίτσα μας… Ένα ,όμως, θα πω ο Θεός είναι μεγάλος και αυτοί που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή του, θα προσεύχονται όταν έρθει η ώρα τους και θα τους τιμωρεί… αλλά θα είναι πια αργά…
Έλεος πια! #prayforgreece ????”

Η Μαριάννα Καλλέργη ξεσπά

Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε όλοι ένα …. Μια γροθιά! Μην περιμένουμε την πολιτική να κάνει τίποτα για άλλη μια φορά μας κρέμασαν σαν λαό… Δεν βοήθησαν εγκαίρως όταν άνθρωποι χρειάζονταν βοήθεια. Εμείς είμαστε αυτοί που θα κάνουμε πράγματα γι αυτήν την χώρα κι όχι εκεινοί….. Είμαστε περισσότεροι μην το ξεχνάμε… Όλοι μαζί μπορούμε, γιατί θέλουμε! Είμαστε άνθρωποι ακόμα δεν θα μας πάρουν και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς μας & ελπίδας, κρατάτε γερά και προφυλάξτε τα! ???????? ???????? Ο καθένας κοιτάει το τομάρι του (μου έλεγε η για γιαγιά μου) δυστυχώς πόσο δίκιο είχε…. Όλο αυτό που έγινε και αυτοί που το οργάνωσαν ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν την καταστροφή και τραγωδία που έφεραν στην Ελλαδίτσα μας… Ένα ,όμως, θα πω ο Θεός είναι μεγάλος και αυτοί που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή του, θα προσεύχονται όταν έρθει η ώρα τους και θα τους τιμωρεί… αλλά θα είναι πια αργά… Έλεος πια! #prayforgreece ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις

Σχόλια