Μετά το απλό κομμάτι, τώρα απολαμβάνουμε και την Μάντισσα The Dance Edition. Η Μαρίνα Σάττι έχει γίνει viral και συνεχίζει.

Μάντισσα The Dance Edition

Η Μαρίνα Σάττι εκτός από πολύ ταλαντούχα έχει κάτι διαφορετικό, έχει αυτή τη σπίθα του να μεταμορφώνει το τραγούδι που ερμηνεύει στα δικά της μέτρα και σταθμά, να κάθεται ώρες με την παρέα της για να πετύχει μια τόσο υπέροχη και απλή εκτέλεση ενός μικρασιατικού τραγουδιού με μεγάλη ιστορία, ερμηνεύοντας το μόνο με τους φίλους της, για τον χαβαλέ τους και μόνο. Γιατί στο video clip βλέπουμε να τους αρέσει πολύ και να το απολαμβάνουν τόσο, σαν μην υπάρχει καμία κάμερα να γράφει εκείνη την στιγμή.

To video clip γυρίστηκε απλά σε ένα από τους πιο δημοφιλής δρόμους της Πρωτεύουσας. Στην οδό Αθηνάς, η Μαρίνα Σάττι και η παρέα της αποφάσισε να χορέψει στους δρόμους, χωρίς να την νοιάζει κανένας, χωρίς κανένα στήσιμο, με έντονο αυθορμητισμό και απλότητα σε παρείστικο χαρακτήρα να ξεδιπλώνει το ταλέντο της.

Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και μια παρέα παιδιών και να δημιουργήσουν την “Μάντισσα The Dance Edition“.

Η τέχνη του χορού και της μουσικής γίνονται ένα. Με το νέο “αίμα” χορευτών να αναζητά τη δημιουργία, το νέο τραγούδι της Μαρίνας ΣάττιΜάντισσα“, αποτελεί για εκείνους την έμπνευση και δίνει το έναυσμα. Και κάπου εκεί ξεκινούν όλα…

Τολμηρές κινήσεις και ευφάνταστες χορογραφίες διαφορετικών ειδών χορού, συνδυάζονται αρμονικά με τις ανατολίτικες νότες του κομματιού, σε ένα άκρως δημιουργικό μουσικό project.

Ίσως, όταν συνδυάζεται το ταλέντο με την προσωπικότητα, μερικές υπέροχες ιδέες, μια καλή παρέα, και λίγο από φάση Guerrilla τότε συμβαίνουν όμορφα πράγματα που γίνονται viral γιατί κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε και εκτιμάμε τις προσπάθειες νέων καλλιτεχνών που στηρίζονται στην δημιουργικότητα και το ταλέντο τους! Η Μαρίνα Σάττι μας δίνει μαθήματα.

Οι χορευτές από τη Σχολή Χορού “Dance Station Petralona” είναι οι:
Λένα Βώσσου
Κατερίνα Τσιφλικού
Ασπασία Βώβου
Νάντια Χατζηθεοδώρου
Φένια Ζάννη
Εβίτα Βιτσεντζάτου
Ανδρέας Καρβουνίδης
Χριστόφορος Κουντουρόπουλος
Βασίλης Ευτυχιάκος
Θάνος Καπράνος

Είδη χορού που παρουσιάστηκαν:
Latin, Dancehall, Zumba, Hip Hop, Swing

Μάντισσα The Dance Edition

 

Σχόλια