ΜαλούΣυναντήσαμε την Μαλού στο The Sowl στο Θησείο το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Μαϊου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Γιώργου Μαζωνάκη για την καλοκαιρινή του περιοδεία, στην οποία θα συμμετέχει.

Η Μαλού μίλησε στο GetGreekMusic και στον Γιάννη Αμανατίδη για τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς και για τα νέα της σχέδια.

Γιώργος Μαζωνάκης - Μαλού

Θέλω να μάθω τα νέα σου, αν και τα περισσότερα τα ξέρουμε ήδη.

Μόλις κυκλοφόρησα το νέο μου τραγούδι «Δες με», είμαστε στο τρέξιμο για την προώθησή του, έχουμε τα live που ήδη κάνουμε από τον χειμώνα με τη μπάντα μου και τώρα ξεκινάμε και με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Θα κάνεις ωστόσο και τα δικά σου, σωστά;

Ναι, παράλληλα θα κάνω και τα δικά μου.

Έχω δει πως έχεις πάει παντού.

Ναι! Και σε μερικές πόλεις και δυο φορές, και τρεις φορές, και τέσσερις. Στην Άρτα για παράδειγμα πήγαμε για 4η φορά.

Υπάρχει κάποιο μέρος που θα ήθελες να τραγουδήσεις και δεν το έχεις κάνει;

Στα νησιά θέλω να ξεκινήσω να πηγαίνω το καλοκαίρι. Έχω πάει σε κάποια, αλλά όχι σε πάρα πολλά.

Στην Καλαμάτα έχεις κάνει live, που είναι και ο τόπος καταγωγής σου;

Έχω κάνει παλιά. Με τα καινούργια τραγούδια δεν έχω κάνει ακόμα. Φέτος το καλοκαίρι θα πάω όμως. Ανυπομονώ γιατί εκεί είναι οι δικοί μου! Και εγώ θα χαρώ που θα τραγουδήσω εκεί, και αυτοί θα χαρούν που θα έχουν την ευκαιρία να μην ξενιτεύονται και να έρχονται στην Αθήνα να με βλέπουν.

Μετά από 35.000.000 προβολές στο YouTube με τα δύο σου τραγούδια, σειρά έχει το «Δες Με», το οποίο είναι διαφορετικό. Θα έλεγα λίγο πιο «σοβαρό». Φοβάσαι μήπως δεν έχει την ίδια απήχηση με τα άλλα;

Είναι όντως διαφορετικό. Τα άλλα ήταν λίγο πιο χαρούμενα, πιο ανεβαστικά, πιο διασκεδαστικά, μπορούσαν να παίξουν στα clubs. Αυτό όμως είναι μια άλλη πιο ώριμη πλευρά του εαυτού μου και με κάνει πολύ χαρούμενη που μπορώ να δείξω κι άλλα πράγματα και να δουν και οι ακροατές πράγματα από μένα που δεν περίμεναν. Το άγχος είναι το ίδιο σε κάθε τραγούδι αν θα πάει καλά, είτε είναι πιο χαρούμενο, είτε λίγο πιο σοβαρό και «ώριμο».

Αυτό σημαίνει ότι ίσως θα συνεχίσεις να έχεις κυκλοφορίες σε τέτοιο στυλ; Ή υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιστρέψεις και στο προηγούμενο;

Σίγουρα θα βγάλω κι άλλα τέτοια τραγούδια, σίγουρα όμως και όπως τα προηγούμενα. Δεν υπάρχει κανόνας, γιατί δεν έχω και κάποιο τραγούδι στα χέρια μου για να είναι και το επόμενο. Να είναι καλό το τραγούδι, να με αντιπροσωπεύει, να μου ταιριάζει, και μπορεί να είναι και τελείως διαφορετικό και από τα 2 ήδη που έχω βγάλει.

Φέτος θα είσαι και πάλι με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Είναι πολύ όμορφο, ανυπομονώ να ξεκινήσει. Το εκτιμώ πολύ το ότι ένας άνθρωπος με έχει τόσο καιρό δίπλα του, το ότι με σέβεται και το ότι μου δίνει χώρο και με στηρίζει. Μ’ αρέσει αυτή η φιλοσοφία του να μένω σε μια συνεργασία για παραπάνω από μια σεζόν. Ο άλλος με γνωρίζει καλύτερα, παίρνω πράγματα από αυτόν και χτίζω μια σχέση πιο γερή.

Βίντεο κλιπ θα έχουμε για το «Δες με»;

Θα έχουμε. Θα γυριστεί την επόμενη εβδομάδα.

Από τότε που ξεκίνησες με τον Γιώργο Μαζωνάκη μέχρι σήμερα, τι είναι αυτό που έχει αλλάξει μέσα σου;

Ασφάλεια νιώθω, γιατί και ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέρει ποια είμαι, και οι συνεργάτες του ξέρουν ποια είμαι οπότε για παράδειγμα δε θα αναγκαστώ να πω κάτι το οποίο δε μου ταιριάζει, και δε θα πιέσουν. Ξέρουν τι μου αρέσει, ξέρουν τις προτιμήσεις μου, και έτσι νιώθω ασφάλεια.

Οι σταθμοί της περιοδείας με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουν ως εξής:

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ @ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ @ ΓΗΠΕΔΟ ΟΦΗ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ – NIKAIA @ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΤΡΑ @ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ)
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΔΕΣΣΑ @ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΡΟΔΟΣ @ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΡΩΝΗΣ
  • ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΕΡΡΕΣ @ ΚΤΗΜΑ ΓΑΛΒΑ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ @ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ

Μαλού: Σε ποιο σχήμα έκλεισε για να εμφανίζεται φέτος χειμώνα;

Σχόλια