Μαλού: Σε ποιο σχήμα έκλεισε για να εμφανίζεται φέτος χειμώνα;
Πρωτογνωρίσαμε τη Μαλού μέσα από το τηλεπαιχνίδι Greek Idol.
Ωστόσο, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, η νεαρή τραγουδίστρια δεν έκανε κάτι δισκογραφικά κι έδωσε την εντύπωση στο κοινό πως ίσως τελικά να μην τα κατάφερε. Τι δήλωσε η ίδια στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly γι’αυτή της την απόφαση;
“Μπορεί μετά το παιχνίδι δισκογραφικά να μην έκανα κάτι αμέσως, αλλά εγώ συνέχισα να δουλεύω και να ψάχνομαι. Εξάλλου είχα δίπλα μου από την πρώτη στιγμή την εταιρεία μου, την Cobalt, με την οποία και είχα υπογράφει. Αυτή η αποχή ήταν εν μέρη σκόπιμη, γιατί δεν ήθελα να βρεθώ στο χώρο ως μια φωτοβολίδα. Όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να κάνω με ηρεμία μια προσωπική αναζήτηση και να καταλήξω στη δισκογραφική δουλειά που ήθελα να παρουσιάσω στον κόσμο, σωστά ως Μαλού.”

Μάλιστα, δήλωσε πως βλέποντάς το εκ των υστέρων, η επιλογή της αυτή ήταν σωστή και μίλησε για τη δυσκολία του να γίνει κανείς διάσημος σε αυτό το χώρο.
“Καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα ούτε τόσο λαμπερά. Ήμουν μια κοπέλα μόνη της στην Αθήνα, οπότε υπήρχαν εκ των πραγμάτων κάποια προβλήματα, τα οποία ήξερα ότι έπρεπε αντιμετωπίσω. Πόσο μάλλον μέσα σε αυτόν το χώρο, όπου υπάρχουν πάρα πολλές καλές φωνές και πολλοί τραγουδιστές. Οπότε η δυσκολία του να κάνεις κάτι και να φανείς ήταν μεγαλύτερη.”

Σχόλια