Μαντώ Γαστεράτου GNTM: Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε η Μαντώ Γαστεράτου στην ρεπόρτερ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Το γνωστό μοντέλο άνοιξε το σπίτι της και μας ξενάγησε στον χώρο που μένει με τον σύζυγο της.

Μαντώ Γαστεράτου GNTM

“Γνωριστήκαμε με προξενιό”

Ένα από τα πράγματα για τα οποία μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου ήταν ο τρόπος με τον οποίο γνωρίστηκε με τον σύζυγο της, Νίκο Ισηγόνη:

“Είναι τα πρώτα μου Χριστούγεννα παντρεμένη. Παντρεύτηκα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018. Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γνωριστήκαμε με προξενιό. Ήταν μια φίλη μου που μου είπε: “Έχω ένα παιδί στο μυαλό μου ένα παιδί που θα σου ταιριάζει πάρα πολύ. Πολύ καλό παιδί και πολύ όμορφος να στον γνωρίσω;”

-Πως ήταν όταν σου έκανε πρόταση γάμου;

Ήμασταν στην Αμερική. Πηγαίνουμε λοιπόν 15 Αυγούστου και μου λέει φόρα κάτι καλό. Ντύνεται και αυτός καλά .Το ζω εγώ. Πάμε λοιπόν σε ένα εστιατόριο. Μας σερβίρουν πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο. Στο τρίτο πιάτο την έπαθα. Μου βγάζει το μονόπετρο. Με το που το ανοίγω τέλος. Αυτό ήταν”

Η άποψη της για το GNTM

“Λένε το ότι να είναι μοντέλο δεν είναι κάτι. Πάει εκεί και στήνεται. Δεν είναι έτσι. Έμεινα δύο, δυόμιση χρόνια στο εξωτερικό. Εκεί την απόρριψη την βιώνεις καθημερινά. Για αυτό αυτά που τους λένε στο Greece’s Next Top Model έχουν βάση αλλά είναι και ο τρόπος που θα τα πεις στον άλλον. Όταν όμως για μία δουλειά μπορεί να πληρωθείς πενήντα και εξήντα χιλιάρικα δεν μπορείς να λες δεν το κάνω. Παίζουν και πολύ μεγαλύτερα ποσά

Η εμπειρία της στα καλλιστεία

“Πήγα το 2010. Μου το λέγανε όλοι οι φίλοι μου. Εγώ δούλευα σκέψου υποδοχή σε μαγαζί τότε και έκανα και την πιο δυνατή φιλία της ζωής μου εκεί. Την Μπάγια που με πάντρεψε”

Ανοίγεις το σπίτι σου;

“Άλλη δουλειά δεν κάνω. Μαγειρεύω και καλώ κόσμο στο σπίτι. Μου αρέσει πολύ. Μαγειρεύω, και καλώ τους κολλητούς μου φίλους στο σπίτι”

Μαντώ Γαστεράτου GNTM: “Αυτά που τους λένε έχουν βάση”

Σχόλια