Ελένη Φουρέιρα & J Balvin

Τι θα τραγουδήσουν απόψε οι καλλιτέχνες στα Mad Video Music Awards;

Όλοι οι καλεσμένοι των φετινών MAD VMA ετοιμάζονται για τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις της χρονιάς… τι θα δούμε όμως στη σκηνή; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστεί επί σκηνής με τον J Balvin τραγουδώντας το Tranquila, τη μεγάλη πανευρωπαϊκή επιτυχία του, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στα Ισπανικά!

Οι Freaky Fortune λίγες εβδομάδες μετά τη Eurovision, συνεργάζονται με τη Σοφία Αρβανίτη και τραγουδούν ένα remix του “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” μαζί με το “Coco Jambo” των Mr. President.

Η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει το νέο της single Όλα Αλλάζουν, ενώ οι Onirama θα παρουσιάσουν ένα νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι τους, το “Παράξενο Φιλί”.

Ο Μιχάλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου θα ερμηνεύσουν κάτι από τα… παλιά, ενώ Κατερίνα Λιόλιου και Νίκος Γκάνος θα συνεργαστούν επί σκηνής με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο ο οποίος υπογράφει και τα δύο τελευταία τους singles.

Αυτά και άλλα τόσα θα δούμε απόψε στη σκηνή των VMAs. Υπομονή, και σε λίγες ώρες θα απολαύσουμε στη σκηνή τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Σχόλια