Ελένη Φουρέιρα & J Balvin

Ελένη Φουρέιρα & J Balvin θα έχουν ίσως την πιο καυτή συνεργασία του καλοκαιριού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Mad Video Music Awards, αυτή τη φορά στο πλευρό του J Balvin, του τραγουδιστή της μεγάλης επιτυχίας “Tranquila” που κοντεύει να ξεπεράσει τις 100.000.000 προβολές στο YouTube.

Άλλες μεγάλες επιτυχίες του είναι το “Yo Te Lo Dije” και το “6 AM ft Farruko”. Λέτε να δούμε κάποιο από αυτά στα ελληνικά με τη φωνή της Ελένης Φουρέιρα; Υπομονή μέχρι τις 23 Ιουνίου όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη απονομή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει πολύ δυναμικό παρελθόν στις συνεργασίες με ξένους καλλιτέχνες από την Ευρώπη. Το 2010 έκανε το ντεμπούτο της ως σόλο στη σκηνή των VMA με μια διασκευή του “Chica Bomb” παρέα με τον Dan Balan, ενώ ένα χρόνο αργότερα τη συνόδεψε στο “Παίξε Μαζί Μου” ο Ciprian Robu.

http://www.youtube.com/watch?v=gtVnx8tlK_k

Το σίγουρο είναι πως κάθε εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή των VMA συζητιέται. Το 2012 είχε βάλει “Φωτιά” στην απονομή, ενώ πέρσι το καλοκαίρι βγήκε για ένα “Ραντεβού Στην Παραλία” που συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σχόλια