Γιώργος Λεμπέσης @ The 2night show
Το βράδυ της Τετάρτης 20 Απριλίου, ο Γιώργος Λεμπέσης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show”.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για το πώς τελείωσε η φιλία του με τον Φοίβο, αλλά και για το λόγο που “εξαφανίστηκε” από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για περίπου 10 χρόνια.

Για το τέλος της φιλίας του με τον Φοίβο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:
“Με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έχω πει πολλές φορές αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Επίσης, στεναχωρήθηκα τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα. Ίσως ήταν δικό μου το θέμα. Ούτε εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στη συναυλία του Φοίβου για τα είκοσι χρόνια δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά. Ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing. Ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show… Δεν με βοήθησε τίποτα τότε και όλα πήγαιναν ανάποδα. Πήρα μια απόφαση. Από τη στιγμή που δεν μπορούσα να είμαι μπροστά έτσι όπως πρέπει, καλύτερα να απέχω. Και νομίζω ότι αυτό με δικαιώνει σήμερα.”

Ενώ συνεχίζει:
“Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε… Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα, γιατί έχουμε κάνει πολύ μεγάλα τραγούδια μαζί. Το όνειρό μου τότε ήταν να ακούω τα τραγούδια μου μετά από 15 χρόνια στα club, και τα ακούω. Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας… Έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα. Και θεωρώ ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που τα χάλασε.”

Δείτε την εμφάνισή του Γιώργου Λεμπέση στο “The 2night Show”:

 

Σχόλια