Νέο άλμπουμ από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έρχεται πολύ σύντομα όπου θα μας ταξιδέψει μουσικά γι’ άλλη μια φορά.

Νέο άλμπουμ από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πραγματοποίησε ήδη την φωτογράφιση για το εξώφυλλο του νέου του δίσκου που αναμένουμε σύντομα.

Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, συμπράττουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.

Το μαζί επί σκηνής για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν πολυαναμενόμενο αν σκεφτούμε πως η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη “ΣΚΟΝΗ” και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια όπως το “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES” και “Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”.

Μαζί τους βρίσκεται και η  Idra Kayne. Συμμετέχει και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σχόλια.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αναφερθεί στις άβολες στιγμές που έχει βιώσει επάνω στην σκηνή.

Βρέθηκα κάποτε σε μια συναυλία με 30 χιλιάδες κόσμου στον Άρδα, στην Ορεστειάδα, όπου είχαν έρθει κάποια άτομα από το Δυδιμότειχο, μια περίεργη ομάδα, και όταν είπα το «Διδυμότειχο μπλουζ» άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και τσιμεντόλιθους. Δεν έφυγα. Είπα εγώ θα πω το τραγούδι, ότι και να κάνετε. Μετά ήρθαν κάποιοι πιτσιρικάδες και μου ζητούσαν συγγνώμη”

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε τι έχει κερδίσει από το τραγούδι.

“Τη ζωή μου ολόκληρη. Ξεκίνησα 20 χρονών πιτσιρικάς και έχω φτάσει 60. Σαράντα χρόνια αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο.”

Τέλος αποκάλυψε αν έχει κάνει θυσίες για την δουλειά του.

“Τίποτα. Μου ήρθαν όλα βολικά. Η ζωή είναι σαν τοκογλύφος. Σου δίνει και σου παίρνει. Την εποχή που ανέβαινα με αλματώδη βήματα κάνοντας μεγάλα σουξέ, μου συνέβαιναν θάνατοι, ασθένειες, έχανα αγαπημένους ανθρώπους. Η ζωή είναι περίεργη.”

Το Νέο άλμπουμ από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αναμένουμε λοιπόν!

Σχόλια