Το La Banda έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία. Το La Banda Greece έρχεται και θα μας αρέσει πολύ.

La Banda Greece

Σύμφωνα με το Nassos Blog έχουν ήδη ακουστεί τα πρώτα ονόματα για την παρουσίαση αλλά και για την κριτική επιτροπή του νέου talent show του Epsilon.

Όπως όλα δείχνουν η Ελένη Τσολάκη που ακουγόταν για την παρουσίαση, “έχασε” τη θέση από την Άννα Μαρία Βέλλη (AmiYiami Tube).

Από την άλλη, στην κριτική επιτροπή θα συναντήσουμε την Ελένη Φουρέιρα, τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, τον Αναστάσιο Ράμμο αλλά και τον Άρη Μακρή των Boys And Noise.

Έρχεται το La Banda Greece

Ένα πρωτότυπο σόου τραγουδιού, το La Banda, σε συνεργασία με την Fremantle Media International και με την Syco Entertainment έρχεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon.

Για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού αναζητώντας το απόλυτο ποπ συγκρότημα.

Στην εντυπωσιακή αυτή συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, “La Banda” παρουσιάζoνται φαντασμαγορικά οι διαγωνιζόμενοι, καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί. Παράλληλα το κοινό τους κρίνει προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Από την αρχή το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars, ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής.  Έτσι, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την  «έγκρισή» τους  και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται τόσο ομαδικά ως group, όσο και ατομικά, μέχρι να περάσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, όπως  έλεγχος της φωνής τους, εκτέλεση συγκεκριμένων χορογραφιών, μέχρι  σκηνοθέτηση και στήσιμο τα δικών τους επαγγελματικών videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.

Στη  πρώτη σεζόν του La Banda ξεκίνησε την καριέρα του, το συγκρότημα CNCO  με το πρώτο του άλμπουμ, “Primera Cita“,  που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική. Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα  American Music Awards και ήταν υποψήφιο στα Billboard΄s για το βραβείο Top New Latin Artist 2016.

Το La Banda Greece έρχεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon και θα μας αρέσει πολύ.

Σχόλια