Το ξέσπασμα των Droulias Brothers . Τι συμβαίνει στα δυο διάσημα αδέρφια; Κάποιους φαίνεται πώς έχει ενοχλήσει η επιτυχία των Droulias Brothers, προσπαθώντας να τους διασπάσουν, σύμφωνα με όσα έγραψε ο ένας εκ των δυο στο διαδίκτυο.

Droulias Brothers

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως το δίδυμο-φαινόμενο, οργώνοντας όλη την Ελλάδα σε εμφανίσεις που προκαλούν χαμό, με τεράστιο κύμα θαυμαστών να τους ακολουθεί όπου και αν έχουν live, όπως και τις Κυριακές στο «Ελλάδος Εικόνες», σύμφωνα με όσα αναφέρει ο λυράρης τραγουδιστής στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κάποιοι κακοθελητές προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να τον διασπάσουν με τον αδερφό του Ηλία, και να διαλύσουν τους Droulias Brothers.

Διαβάστε το ξέσπασμα του τραγουδιστή και το μήνυμα που στέλνει: «Κάποιος κάπου κάποτε είπε: ” Μην φύγεις από εδώ θα αποτύχεις σε αυτό που πας να κάνεις, εδώ είναι καλύτερα με προοπτική, αν και ο αδερφός σου δεν χρειάζεται…!!” Εμείς λοιπόν ξεκινήσαμε μαζί και μαζί θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του ονείρου μας, και να θυμάστε κάτι ”ο τενεκές όσο πιο άδειος είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει”. Γι’ αυτό ποτέ μην ακούτε-πιστεύετε κενούς ανθρώπους που ποτέ δεν κάνουν αυτοκριτική και νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα θα σας οδηγήσουν στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ με μαθηματική ακρίβεια..!! Σάς ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας συνεχίζουμε σταθερά».

Κάτω από το οργισμένο status του Κωνσταντίνου Δρούλια, ακολούθησε βροχή μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς τους φίλους, που τους διαμήνυσαν να κλείσουν τα αυτιά τους και να προχωρήσουν μαζί και αγαπημένοι. Σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το νέο τους τραγούδι ενώ μετά και τη νυχτερινή τους συνεργασία στη Θεσσαλονίκη με τον Σταμάτη Γονίδη, συζητάνε για σχήμα-έκπληξη στην παραλιακή. Το πιο σημαντικό είναι πως η σχέση τους είναι άριστη, υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσα στα δυο αδέρφια και η επιτυχία δεν τους έχει αλλοιώσει καθόλου τον χαρακτήρα.

Το ξέσπασμα των Droulias Brothers – Δείτε τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας

Σχόλια