Οι Droulias Brothers φωτογραφήθηκαν για την “Αρωγή 12+” στην καμπάνια τους κατά των ναρκωτικών.
Droulias Brothers - Αρωγή 12+
Το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν μαζί με πολλούς καλλιτέχνες. Mε το t-shirt της «Αρωγής 12+»  φωτογραφήθηκαν οι «Droulias Brothers», συμμετέχοντας έτσι ενεργά στη νέα καμπάνια του μη κερδοσκοπικού συλλόγου συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού, που έχει ιδρυθεί από τον Φάνη Δέλλιο. Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έστειλαν μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον BO και άλλους καλλιτέχνες, ένα μήνυμα κόντρα σε κάθε μορφή εθισμού.
«Ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά. Μπορείς και χωρίς αυτά. Η ζωή είναι ωραία για να χάνεσαι στις ουσίες. Γίνε ο ήρωάς σου και ενημερώσου».

Λίγα λόγια για την Αρωγή 12+

“Πιστεύουμε ότι η εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σαν κατάσταση μοιάζει πολύ με ασθένεια. Έχουμε δει ότι η ζωή των περισσότερων ατόμων που ζητάνε τις υπηρεσίες μας, έχει επηρεαστεί αρνητικά από την εξάρτησή τους αυτή. Είδαμε ότι οι βλάβες στην υγεία τους δεν είναι μόνο στο σωματικό αλλά και στον ψυχολογικό και συναισθηματικό τομέα. Στην πλειοψηφία τους είναι άτομα κοινωνικά απομονωμένα, οικονομικά κατεστραμμένα, με πολλά και συχνά σοβαρά νομικά προβλήματα. Είναι άτομα που ο εθισμός τους, τους έχει κοστίσει πολύ ακριβά σε πολλά επίπεδα.

Από τη δική μας πλευρά, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά να αναγνωρίσουν και να συμφιλιωθούν με αυτή την πολλές φορές επίπονη πραγματικότητα και να τους προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης δυσκολιών, επίλυσης προβλημάτων και διαχείρισης συναισθημάτων.

Τα παροτρύνουμε να παρακολουθούν τις ομάδες αυτοβοήθειας των Ναρκωμανών Ανωνύμων και Αλκοολικών Ανωνύμων επειδή πιστεύουμε πως οι ομάδες αυτές προσφέρουν ελπίδα, υποστήριξη και έναν υγιή εναλλακτικό τρόπο ζωής. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε από τον πρώτο καιρό μεταφορά από το κέντρο προς τις ομάδες και πίσω, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν.”

Σχόλια