Η κόντρα Ρουβά Μαραβέγια ήταν από τα highlight της χθεσινής βραδιάς στον μεγάλο τελικό του The Voice. Δείτε τι έγινε…

Πρώτος Ημιτελικός του The Voice

Μια ατάκα του Κωστή Μαραβέγια κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του The Voice ξεκίνησε μια κουβέντα αλλά και μία παρεξήγηση. «Λαμπερός, έχει ευθύτητα, πηγαιότητα, αμεσότητα, έχει βλέμμα διεισδυτικό, έχει φωνή που τρυπώνει παντού, ακόμα και στις χαραμάδες του The Voice και είναι και από την Άρτα… Λεμ.. Πήγα να πω Άρτα Λεμεσού για αστείο γιατί νομίζω ότι είσαι ο μόνος που είσαι… Από τα τέσσερα παιδιά νομίζω είναι ο μόνος που δεν είναι από την Κύπρο», σχολίασε κατά τη διάρκεια του live του μεγάλου τελικού του The Voice ο Κωστής Μαραβέγιας για τον Γιώργο Ζιώρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης λίγο αργότερα προσπαθεί να επισημάνει πως κάποιοι παίκτες έχουν φτάσει στον τελικό χωρίς να είναι γνωστή η καταγωγή τους και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά αντιδρά…

«Δεν είμαι καθόλου αυτής της άποψης, να διευκρινίσω πως αυτά που είναι παράγοντας σημαντικός για να προχωρήσει κάποιος στο The Voice είναι πρώτον η αξία του και αυτό που έχει σαν άνθρωπος. Δεύτερον, παίζει ρόλο και η εντοπιότητα και η συσπείρωση του κόσμου, διότι κάποια μέρη χαίρονται πολύ που έχουν κάποιον άνθρωπο από εκεί. Είναι γλυκό, δεν είναι κατακριτέο αυτό» θα προσθέσει ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς θα τοποθετηθεί στη συνέχεια λέγοντας:

Θέλω να πω ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν τα παιδιά, είναι άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται. Δηλαδή παίρνουν το κινητό τους, πληρώνουν αυτά που πληρώνουν, γιατί θέλουν να στηρίξουν αυτά τα παιδιά γιατί τους συγκινούν, γιατί είναι από το χωριό τους, γιατί είναι μπατζανάκια τους. Δείχνουν ενδιαφέρον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά και την επόμενη μέρα που θα κάνουν δισκογραφία. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της και η Πάτρα ή η Θεσσαλονίκη δεν στηρίζει τα δικά της, η Άρτα τα δικά της, η Κέρκυρα. Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι η Κέρκυρα έχει περισσότερους συμμετέχοντες στο παιχνίδι από την Κύπρο. Μπράβο τους που στέκονται πίσω από τα παιδιά.»

Όμως το θέμα επανέρχεται και στη συνέχεια του τελικού του The Voice με τον Κωστή Μαραβέγια να λέει πως «δεν υπάρχει καμία πολεμική για το από που είναι ο καθένας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διευκρινίσουμε ότι το πως καταφέρνει κάποιος να συσπειρώσει τον κόσμο να τον ψηφίσει, έχει να κάνει με πολλά χαρακτηριστικά του. Και ένα από αυτά είναι και αυτό. Ας πούμε πέρυσι που κέρδισα εγώ με τον Γιάννη Μαργάρη, χτυπούσαν οι καμπάνες στο χωριό του στην Κύπρο και ήταν τόσο ωραίο που τον αγκάλιασαν όλοι».

Λίγο αργότερα ο Πάνος Μουζουράκης αισθάνεται ότι έχει παρεξηγηθεί από την Χριστοδούλα και τοποθετείται ξανά: «Καλοί μου φίλοι αυτό που είπα και παρεξηγήθηκα ή αισθάνθηκα ότι παρεξηγήθηκα πριν από τη Χριστοδούλα, θα μπορούσα να το πω και την ώρα που τραγουδούσε ο Γιώργος επειδή αναφέρθηκε η Άρτα. αυτό που είπα για τη Δέσποινα Λεμονίτση είναι ότι για τη Δέσποινα κανείς δεν ξέρει που γεννήθηκε ή αν φύτρωσε. Δεν ξέρουμε αν είναι από τον Ωρωπό ή από τον πλανήτη Άρη. Δεν ξέρουμε αν είναι από την Ελβετία που γεννήθηκα εγώ και γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά ή αν ξαφνικά είναι θύμα απαγωγής εξωγήινων οι οποίοι την ξεράσαν εδώ μετά από 500 χρόνια που είχε γεννηθεί κάπου το 1500. Δεν έχουμε ιδέα από που είναι η Λεμονίτση. Και αυτό που απλά ήθελα να πω για να την τιμήσω την ίδια είναι ότι αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται The Voice και ξεπερνά την εντοπιότητα και ξεπερνά τις παρέες, το πόσους φίλους έχει η μάνα σου στο κομμωτήριο και φέρνει ένα τέτοιο κορίτσι με μία τέτοια ωραία φωνή στον τελικό.»

Η κόντρα Ρουβά Μαραβέγια

Σχόλια