Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερωτευμένος,  αν και δεν τον έχουμε συνηθίσει να αποκαλύπτει στιγμές της προσωπικής του ζωής ήρθε η ώρα όχι απλά να μάθετε… αλλά και να δείτε την πανέμορφη κοπέλα του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερωτευμένος

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έχει συνηθίσει σε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή την οποία, όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις τους, θέλει να προστατεύει, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για την κοπέλα που είναι στο πλευρό του.

Αυτή την περίοδο, πάντως, ο ταλαντούχος τραγουδιστής δεν είναι μόνος. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρω1νό, εδώ και λίγες εβδομάδες ο Κωνσταντίνος είναι ερωτευμένος με Ελληνίδα μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερωτευμένος . Δείτε την κοπέλα του!

 Την καρδιά του τραγουδιστή έχει κλέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η 27χρονη καλλονή που πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των Ηνωμένων Πολιτειών και τα ντεφιλέ κορυφαίων σχεδιαστών του εξωτερικού.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερωτευμένος

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ηλιάνα εγκατέλειψε για λίγο την Αμερική και βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι, μετά από έξοδό τους με φιλικό ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια