Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού “Τι να το κάνω”.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θυμίζει μια ταινία μικρού μήκους που συμπληρώνει απόλυτα την νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε το video clip του τραγουδιού “Τι να το κάνω”

Πάντα πιστός στις παραγωγές υψηλής αισθητικής, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του συνεργάζεται και πάλι με το βραβευμένο σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα, σε ένα ιδιαίτερο music video που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη, αλλά και στην Αθήνα.

Mε την ξεχωριστή ματιά του σκηνοθέτη, η κινηματογραφική παραγωγή περιγράφει μέσω flashbacks την ιδιαίτερη σχέση ενός ζευγαριού, προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα, με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Αργυρό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.  

Το «Τι Να Το Κάνω»,σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο πλατινένιο  album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού IFPI Airplay Chart.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το τραγούδι βρέθηκε στο no1 του iTunes chart και κατέκτησε το no1 της ετήσιας κατάταξης του Deezer για το 2018, ενώ το lyric video ήταν no1 στις γενικές και μουσικές τάσεις του YouTube όπου «αγγίζει» τα 12,5 εκατομμύρια views.

Το «Τι Να Το Κάνω» κερδίζει τις εντυπώσεις και στις live εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «FANTASIA», οι οποίες ολοκληρώνονται το Σάββατο 2 Μαρτίου ύστερα από δέκα μήνες επιτυχίας.

konstantinos-argyros

Στίχοι τραγουδιού: Τι να το κάνω – Κωνσταντίνος Αργυρός

“Τι να το κανω που σου παίρνω δυο φιλιά στα κλεφτά

Τι να το κανω

Τι να το κανω που σκορπάει κάθε ματιά μια φωτιά

Τι να το κάνω

Σε κάθε όνειρο νομίζω πως σε πιάνω

και όταν βρισκόμαστε σε χάνω

Τι να το κάνω

Εγώ θέλω να σε ‘χω σε αυτήν τη ζωή

και από τον εαυτό μου πιο πάνω

να μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή

πως για σένα μπορώ να πεθάνω

Που σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς τι να το κάνω

σου απαγορεύεται , δεν μου επιτρέπεται το κάτι παραπάνω

Τι να το κανω που χτυπάει δυνατά η καρδιά

τι να το κανω

Τι να το κανω που σου κλέβω μια αγκαλιά στα κλεφτά

Τι να το κανω

Σε κάθε όνειρο νομίζω πως σε πιάνω

και όταν βρισκόμαστε σε χάνω

Τι να το κανω”

Σχόλια