Τι κοινό έχει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή και τι είναι αυτό που τους συνδέει; Δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να ενώνει τους χαρακτήρες τους, παρότι κάποτε είχαν τραγουδήσει μαζί το ”Ασυμφωνία Χαρακτήρων”.

Τι κοινό έχει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή

Πρόσφατα συναντήθηκαν και τραγούδησαν μαζί στο Rising Star. Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ”Fantasia” μαζί με τον Χρήστο Δάντη, ενώ η Καίτη Γαρμπή ολοκλήρωσε τις sold out εμφανίσεις της με τη Στέλλα Καλλή στο ”Φως”.

Πέρα από το τραγούδι που είχαν πει μαζί, το ”Ασυμφωνία Χαρακτήρων” που είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο της λαϊκής ερμηνεύτριας με τίτλο ”Ευαισθησίες”, το 1997, απ’ ότι φαίνεται σίγουρα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά να μοιραστούν.

Τι κοινό έχει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή

Κι αυτό διότι είναι το ίδιο ζώδιο. Οι δυο καταξιωμένοι ερμηνευτές είναι ”Δίδυμοι”στο ζώδιο. Η Καίτη έχει γεννηθεί στις 8 Ιουνίου (1961) και ο Αντώνης στις 19 (1970). Μάλιστα την ίδια ακριβώς ημερομηνία με τον Ρέμο έχει γεννηθεί η Στέλλα Καλλή (1980).

Τι κοινό έχει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή – Λίγα λόγια για τους Δίδυμους

Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών που θέλει να ξέρει όλους τους κανόνες, αλλά να μην τους ακολουθεί πάντα. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός, απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Τον χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, η προσαρμοστικότητα, αλλά και η αστάθεια σε απόψεις και θέσεις, που τον καθιστά αναξιόπιστο και… το κακό παιδί του ζωδιακού. Είναι ευχάριστος, συμπαθητικός, ομιλητικός με αξιοθαύμαστη επιχειρηματολογία.

Συνήθως μικροδείχνει και έχει ζωηρό βλέμμα. Συμβαδίζει εύκολα με όλες τις ηλικίες, επιλέγει όμως να βρίσκεται πάντα με άτομα νεότερα από εκείνον! Ένα περίεργο άτομο που θέλει να μαθαίνει τα πάντα αλλά και να τα μεταδίδει στους άλλους, περισσότερο για να τον θαυμάσουν. Αν τον αμφισβητήσει κάποιος, επιμένει στις απόψεις τους και ακόμα κι αν αποδειχθούν λάθος, εκείνος θα βρει τρόπο να τις παρουσιάσει ως σωστές. Πρόκειται για την χαρά της ζωής και την ψυχή της παρέας και όλοι θα θέλαμε ένα φίλο Δίδυμο να μας γεμίζει αισιοδοξία.

Δίπλα σε έναν Δίδυμο, δεν θα βαρεθείς ποτέ την κουβέντα, αφού πάντα έχει κάτι νέο να σου πει, ενώ οι γνώσεις του σε κάνουν να μαθαίνεις στο πλάι του νέα πράγματα!  Αυτό το χαρούμενο,  σπιρτόζικο πλάσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσεις, τουλάχιστον ένα από τα πολλά του πρόσωπα…

Ασυμφωνία Χαρακτήρων – Αντώνης Ρέμος + Καίτη Γαρμπή 

Μουσική – Στίχοι: Φοίβος

Συγγνώμη σου ζητώ για όλες εκείνες τις στιγμές που παραφέρθηκα
Συγγνώμη για όταν έπρεπε να τρέξω μα εγώ δεν ενδιαφέρθηκα

Συγγνώμη σου ζητώ που δε σου έδειξα ποτέ πόσο σ’ αγάπησα
Συγγνώμη σου ζητάω για το πως εγώ τη σχέση μας κατάντησα

Μα ευθύνη εμείς δεν έχουμε καμία
κατά τη γνώμη όλων των μαρτύρων
του χωρισμού μας η ετυμηγορία απλή ασυμφωνία χαρακτήρων
απλή ασυμφωνία χαρακτήρων

Συγγνώμη σου ζητώ για όλες τις φορές που αδιαφόρησα
Συγγνώμη που για μένα θυσιάστηκες μα δε σου το αναγνώρισα

Συγγνώμη που ποτέ στις προσδοκίες που είχες δεν ανταποκρίθηκα
Συγγνώμη σου ζητάω που για σένα τόσο λίγη αποδείχτηκα

Σχόλια