Φραγκούλης - Περρής "Κιβωτός" άλμπουμ
Ήταν θέμα χρόνου. Η συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή μοιάζει απροσδόκητη όσο και προδιαγεγραμμένη.
Δύο σπάνιοι ερμηνευτές με ξεχωριστή γκάμα τραγουδιών, δύο Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό, συναντιούνται για πρώτη φορά καλλιτεχνικά και το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό.

Η αγάπη τους για τραγούδια που σφράγισαν δύο σπουδαίες δεκαετίες στην ελληνική δισκογραφία, φέρει ως αποτέλεσμα την “Κιβωτό”, το νέο κοινό άλμπουμ τους που κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ελληνικά τραγούδια, πολύτιμα διαμάντια από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 που έγιναν σημεία αναφοράς, ερμηνευμένα ξανά από τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, με τη δική τους μουσική παλέτα, με σκοπό να ταξιδέψουμε, να θυμηθούμε και να τα ερωτευτούμε και πάλι από την αρχή.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης αναλαμβάνει τις νέες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στην οικειότητα και το ξάφνιασμα, τη νοσταλγία και την έκπληξη.

Ενώ, ιδιαίτερη στιγμή του δίσκου η συμμετοχή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε μία μοναδική τριφωνία.

Παράλληλα, το καλοκαίρι του 2016 οι δύο καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με όχημα τα ντουέτα που ηχογράφησαν για το καινούργιο τους άλμπουμ “Κιβωτός”,  σε μια μεγάλη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η tracklist του δίσκου:

1.    Με Την Πλάτη
2.    Μωρό
3.    Τι Πάθος
4.    Δικαίωμα
5.    Δι’ Ευχών
6.    Εμένα Με Συμφέρει
7.    Ταξίδι Στα Κύθηρα
8.    Το Καραντί
9.    Η Μπαλάντα Του Ούρι
10.    Πάμε Ξανά Στα Θαύματα
11.    Γέλα Πουλί Μου
12.    Ψυχές Και Σώματα
13.    Σκόνη
14.    Όσα Η Αγάπη Ονειρεύεται

Ακούστε το νέο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή:

Σχόλια