Ποια είναι η Κατερίνα Κουκουράκη που ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας και έβαλε φωτιά; Πόσο καυτό και sexy μπορεί να είναι ένα video clip; Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λένε, μα εμείς σας παρουσιάζουμε περισσότερες καυτές φωτογραφίες από την Κατερίνα και το νέο video clip των Vegas.

Κατερίνα Κουκουράκη

Love on Me  λέγεται το νέο video clip των Vegas, το οποίο ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας. Το εξωτερικό τους ήταν πάντα οικείο. Ο ήχος τους, η εικόνα τους, τα ίδια τα τραγούδια θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν στη διεθνή μουσική βιομηχανία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι οι μοναδικοί Έλληνες καλλιτέχνες που τιμήθηκαν δύο φορές στα MTVEMA.

Δείτε την καυτή Κατερίνα Κουκουράκη

Φέτος το καλοκαίρι οι Vegas πραγματοποιούν ένα όνειρο ετών και μια απαίτηση των θαυμαστών τους προχωρώντας στο πολυπόθητο άνοιγμα σαν φυσική εξέλιξη.

Πρόκειται για την αγγλόφωνη εκδοχή του «Πιο Δυνατά», του καινούριου τους single που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music και έχει γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού.

Με τίτλο «Love on me», το τραγούδι κυκλοφόρησε από τη Roton Music τη μεγάλη δισκογραφική εταιρία της Ρουμανίας και εξέπληξε τους πάντες με την τεράστια αποδοχή που είχε, καθώς μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες views.

Απολαύστε το «Love on me» στο ακόλουθο video και νιώστε για μια ακόμη φορά περήφανοι για τους Vegas

Σχόλια