Βασίλης Καρράς - Πάολα Φωκά - Παντελής Παντελίδης

Βασίλης Καρράς – Πάολα Φωκά – Παντελής Παντελίδης

Το Σάββατο το βράδυ στο Teatro θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ απο την επιχείρηση με πολλές εκπλήξεις και λαμπερά ονόματα απο την σόουμπιζ. Μετά απο έξι μήνες πέφτει αυλαία και αυτό θέλουν οι καλλιτέχνες να το μοιραστούν με το κοινό που τους τίμησε. 

Όταν ο Κώστας Μπερτάκης αποφάσιζε να “παντρέψει” Καρρά – Πάολα κάτι ήξερε. Και όταν έβαζε δίπλα τους και τον Παντελίδη μιας και ήταν προσωπικό του στοίχημα πολλοί του έλεγαν τι κάνει και πως ρισκάρει κάτι τέτοιο. Μετά απο σχεδόν 60 εμφανίσεις απο τα τέλη Νοεμβρίου το αποτέλεσμα το είδαμε και τον δικαίωσε με το παραπάνω. Το σχήμα σάρωσε. Ο κόσμος έκανε το Teatro στέκι έστω για ένα πέρασμα. Ερχόταν κόσμος και καθόταν στο παρκινγκ απλά να ακούει τους καλλιτέχνες μιας και δεν μπορούσε να μπει μέσα απο τον κόσμο και το πανδαιμόνιο που επικρατούσε. Άνευ προηγουμένου η απήχηση που θυμισε εποχές δεκαετίας 90. Τώρα φτάνουμε στο σημείο να λένε αντίο και το Σάββατο στις 27 του μήνα ( αύριο) να αποχαιρετούν την Αθήνα με ένα μεγάλο πάρτυ που θα συνοδευτεί και με την απονομή χρυσού δίσκου στην Πάολα .

Παρουσία δημοσιογράφων, ηθοποιών , ανθρώπων που στήριξαν το σχήμα, φαν κλαμπ, δισκογραφικών εταιριών ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, η Ελισάβετ Σπανού, ο Βαλεντίνο, οι μουσικοί, οι ηχολήπτες, όλα τα παιδιά απο την υποδοχή και το πάρκινγκ, οι μετρ, οι κοπέλες απο τα λουλούδια, τα άτομα που δουλεύουν στα καμαρίνια των καλλιτεχνών θα ακούσουν ένα τελευταίο χειρικρότημα που θα είναι η επιβραύευση κόπων και αγάπης για την δουλειά τους που έφτασε σε τόσο υψηλά στάνταρ το σχήμα αυτό… Και μπορεί να υπάρχει μια συγκίνηση που θα σταματήσει αυτή η μεγάλη εμπειρία που ζούσαμε όλοι μας σ αυτή την επιχείρηση κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και έρχονται ακόμη καλύτερα. Απο τις 9 Μαιου το πάρτυ συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Politia live clubbing για λίγες εμφανίσεις…

Πηγή: newspistol.com

Σχόλια

Comments are closed