Καλομοίρα οικογένεια
Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς επέλεξαν να δώσουν στη μικρή της κόρη το όνομα Αναστασία – Καλομοίρα, ποιοι θα είναι οι νονοί της μικρής, αλλά και το πότε θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση.

Η Καλομοίρα μαζί με την οικογένεια της θα μετακομίσει για 5 μήνες στην Αθήνα από τέλη Νοέμβρη, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage του νέου talent show “Rising Star”. Μετά θα φύγουν για λίγο από την Ελλάδα, αλλά θα επιστρέψουν και πάλι το καλοκαίρι για να βαφτίσουν τη μικρή τους κόρη εδώ.

Η βάφτιση θα γίνει στην Αθήνα, και όπως αποκάλυψε η Καλομοίρα στο περιοδικό, νονοί της μικρής θα είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαριέττα Χρουσαλά.
“Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας.” δήλωσε η Καλομοίρα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή τους να δώσουν το όνομα Αναστασία – Καλομοίρα στη μικρή: “Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων.”

 

Σχόλια