Καλομοίρα αφιέρωμα
Πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα το 2004, το Ελληνικό κοινό “ερωτεύθηκε” ένα μικρό κορίτσι από την Αμερική που ήρθε στην Ελλάδα(τόπο καταγωγής της) για να κυνηγήσει το όνειρο της. Η Καλομοίρα Σαράντη είχε κάτι που έλειπε από τους τραγουδιστές της γενιάς της. Είχε την ανεμελιά, την αθωότητα, το άστρο. Μετά την νίκη της στο Fame Story 2, γρήγορα ήρθε η επιτυχία. Πολλοί μιλούσαν για την πριγκίπισσα της ποπ μας ή αλλιώς για την Ελληνίδα Britney Spears μας. Όσο και αν μοιάζει σε κάποιους λίγο παράξενο, αυτές οι δυο έχουν αρκετά κοινά και σας τα παρουσιάζουμε:

Και η Καλομοίρα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το τραγούδι και απέκτησε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο μόλις σε ηλικία 19 χρονών.

Καλομοίρα αφιέρωμα

 

Ο πρώτος της δίσκος ήταν και ο εμπορικότερος της καριέρας της μέχρι σήμερα.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Το πρώτο διάστημα αποτελούσε το απόλυτο είδωλο της νεολαίας.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας,συμπαρουσιάστριας και έκανε πέρασμα από τηλεοπτική σειρά.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Μεταμορφώθηκε γρήγορα από ένα γλυκό κορίτσι σε μία σέξυ και όμορφη γυναίκα.

Καλομοίρα αφιέρωμα

 

Έλαβε σημαντικές μουσικές διακρίσεις με αποκορύφωμα την 3η θέση στον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, την Eurovision.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Απείχε δισκογραφικά για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με συνειδητή επιλογή και επανήλθε πολύ δυναμικά.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Δε δίστασε να δημιουργήσει οικογένεια παρά την καριέρα της.

Καλομοίρα αφιέρωμα

Ναι, η Καλομοίρα τελικά είναι η Britney Spears μας. Μπορεί να μην έχει τις πωλήσεις  και την δόξα της, έχει όμως το πάθος για την μουσική, το τραγούδι, το χορό, την οικογένεια της και την αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος. Περισσότερο ακόμη και από την Britney και για αυτό είμαστε σίγουροι!

 

 

Σχόλια