Το καλοκαιρινό πάρτυ του Στην Υγειά Μας ήταν ότι καλύτερο για το βράδυ του Σαββάτου. Με ανάλαφρη διάθεση, η εκπομπή αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό επεισόδιο.
Το καλοκαιρινό πάρτυ του Στην Υγειά Μας
Στο στούντιο χόρεψαν και τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια για τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τις διακοπές και όχι μόνο, οι: Αγγελική Νικολούλη, Χρύσα Ρώπα, Γιάννης Πιτταράς, Ειρήνη Αϊνδιλή, Εύα Χριστοδούλου, Τζένη Μελιτά, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Πάνος Αργιανίδης, Ειρήνη Κολιδά, Μαίρη Μηλιαρέση, Στέλιος Κρητικός, Μπράχα Κοέν, Άκης Δείξιμος, Θοδωρής Φέρρης, Κώστας Δόξας, Μιρέλλα Πάχου, Κατερίνα Λιόλιου, Άρης Καμπανός, Κατερίνα Ευγενικού, Βασιλική Στεφάνου, Στέλιος Τσάκωνας, Βασίλης Γιακουμάρος και Αναστασία Μοδιώτη.
Στο μουσικό μέρος της εκπομπής, αλλά και στο κέφι συμβάλλουν οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, γνωστοί και ως Droulias Βrothers.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής ανακοίνωσε οτι θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το Στην Υγειά μας ρε παιδιά, αλλά όχι στον Alpha“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τον Alpha γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το Στην Υγειά Μας θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή το αγαπάμε και κυρίως γιατί έρχεστε όλοι εσείς που έρχεστε. Πια, το Στην Υγειά μας έχει ξεφύγει από τα χέρια μας. Έχει αυτονομηθεί. Εμείς απλώς το ακολουθούμε. Ευχαριστούμε πολύ. Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη”.

Το καλοκαιρινό πάρτυ του Στην Υγειά Μας

Σχόλια