Έπεσε θύμα κλοπής η Καίτη Γκρέυ και μάλιστα πιστεύει οτι την δηλητηρίασαν.

Καίτη Γκρέυ

Η τραγουδίστρια καταγγέλει μια Γεωργιανή την οποία είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό.

Πιστεύει οτι μαζί με μια φίλη της της έκλεψαν τα πάντα μέσα από το σπίτι.

Η Καίτη Γκρέυ μίλησε στην Espresso τονίζοντας:

Θύμα κλοπής η Καίτη Γκρέυ

“Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι».
Και προσθέτει: «Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά». Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί….Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους”.

Η Καίτη Γκρέυ έχει κάνει επίσημη καταγγελία κατά της οικιακής βοηθού και της φίλης της και τα ονόματα είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Τα μέλη της σπείρας πήραν από το σπίτι της 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρα!

Μάλιστα αναφέρει: “Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα (σ.σ. πιεσόμετρο). Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει“.

Σχόλια