Σε μια εντυπωσιακή από συμμετοχή κι ενθουσιασμό συγκέντρωση στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, ο δικηγόρος Στέλιος Κατσέλης παρουσίασε την υποψηφιότητά του και τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του, «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – Νέο Ξεκίνημα».

Εκτός του πλήθους Φαληριωτών, παρέστησαν εκπρόσωποι του εκκλησιαστικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου κι αναγνώστηκε μήνυμα του Δημάρχου Π. Φαλήρου, Δ. Χατζηδάκη.

Ανάμεσά τους , εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Μητροπολίτες, ιερείς, Βουλευτές κομμάτων, Δήμαρχοι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός, υποψήφιοι και νυν περιφερειακοί σύμβουλοι όλων των συνδυασμών, ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων, δημοσιογράφος Δ. Μποτώνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πειραιά, Γ. Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔΑ. Στρ. Παραδιάς.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Π. Φαλήρου και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Στέλιου Κατσέλη, Θ. Κανέλλος (Αντιδήμαρχος), Μ. Ζάγκα, Γ. Γουλιέλμος, Στ. Καμαριάς, Ευαγγ. Φακιολά κι Ελ. Ράπτη. Οι τραγουδιστές Γ. Πλούταρχος, Άντζ. Δημητρίου και Κ. Μαρτάκης. Οπτικοποιημένο χαιρετισμό απηύθυναν ο μουσικοσυνθέτης Χρ. Νικολόπουλος και ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Β΄ Πειραιά, Δ. Μαρκόπουλος.

Σχόλια