Νατάσα Θεοδωρίδου @ Baraonda
Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης για να απολαύσει από κοντά τoν Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους στο Baraonda Music Hall.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιωργος Θεοφάνους αναπόλησαν με χιούμορ στιγμές από την συνεργασία τους, θυμήθηκαν παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και πρόσφατες επιτυχίες τους με τα χειροκροτήματα και τα λουλούδια να μην έχουν σταματημό.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, πατάνε τα πλήκτρα και αφηγούνται με τα τραγούδια τους πως… “Ο δικός τους ο δρόμος” τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Μέχρι τη στιγμή που οι δυο τους, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, αφήνονται στο παιχνίδι της συνύπαρξης και των αντιθέσεων, απογειώνοντας τον κόσμο μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Το κοινό τιμά με την παρουσία του και το χειροκρότημα του τους δύο καλλιτέχνες σε κάθε τους εμφάνιση ενώ πλήθος φίλων και καλλιτεχνών έρχονται για να απολαύσουν το υπέροχο πρόγραμμα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες:
Νατάσα Θεοδωρίδου @ Baraonda Νατάσα Θεοδωρίδου @ Baraonda

Σχόλια