Μελιτά και Γαστεράτου φαίνεται πως πλέον δεν έχουν κάτι να της ενώνει.

Μελιτά και Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο αγαπημένος της Νίκος ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου και όσοι βρέθηκαν στο πλάι τους πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Όσοι βρέθηκαν… Γιατί η φίλη και κολλητή της, τουλάχιστον όπως είχαμε δει στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, Τζένη Μελιτά, έλαμψε δια της απουσίας της.

«Εφόσον δεν την κάλεσε είναι μαλωμένες, ξεκάθαρα!», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, πριν δούμε το βίντεο με τις ευτυχισμένες τηλεοπτικές στιγμές τ=ων δύο κοριτσιών στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Αυτά τα κορίτσια δεν είχαν ανταγωνισμό κι εμένα αυτό μου άρεσε. Η μία νοιαζόταν για την άλλη».

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, αλλά σε αυτόν τον γάμο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η απουσία ενός προσώπου. Η Τζένη Μελιτά δεν καλέστηκε από την -πρώην όπως φαίνεται- καλή της φίλη και τα Μέσα πήραν φωτιά!

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής Τι λέει; Στον Alpha, η Ελένη Τσολάκη προσέγγισε με διακριτικό τρόπο το θέμα και η Τζένη Μελιτά, με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε τα εξής:

«Εγώ θα σου πω ότι θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά αν ήμουν καλεσμένη, με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την αγάπη. Δεν ήμουν, να ζήσουν, δεν θα πούμε σε κανέναν ποιον θα καλέσει στον γάμο του Να είναι πολύ ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι! Θα τα πούμε κάποια στιγμή πιο αναλυτικά γι’ αυτή την όμορφη σχέση…

Με ρώτησε τόσος πολύ κόσμος και δεν ήξερα τι να κάνω. Λέω απλά θα απαντήσω την αλήθεια μου».

Μελιτά και Γαστεράτου | Δυο πρώην φίλες

Σχόλια