Γαρμπή και Σχοινάς σε έναν υπέροχο γάμο που μετρά 24 ολόκληρα χρόνια!

Ο Διονύσης Σχοινάς σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκαλύπτει πως είναι να είσαι ερωτευμένος με την γυναίκα των ονείρων σου για παραπάνω από 24 χρόνια καθώς και το love story του τότε και πως ξεκίνησε η καρμική γνωριμία του, με την Καίτη Γαρμπή.

Γαρμπή και Σχοινάς

Πριν από λίγες μέρες ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή εκπλήρωσαν 20 χρόνια γάμου σε μια γλυκιά επέτειο, η οποία χαρακτηρίστηκε από ένα τρυφερό video που ανέβασε ο Διονύσης Σχοινάς με στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία και τον γάμο τους.

Γαρμπή και Σχοινάς

Πως ξεκίνησε όμως αυτή η λαμπερή ιστορία αγάπης; Ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτεται στο People:

Γαρμπή και Σχοινάς – To Love Story

Η γνωριμία τους, για την οποία ελάχιστα είναι ευρέως γνωστά, έγινε μέσω της δουλειάς. “Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα ΚαρράςΓαρμπήΛιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω “αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!”” εξιστορεί. “Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου”.

Γαρμπή και Σχοινάς

Η πρόταση γάμου που της έκανε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, ξάφνιασε ακόμα και την ίδια την Καίτη, σε σημείο που… δεν του απάντησε ποτέ on air. “Ήταν απόφαση της στιγμής, δεν το γνώριζε κανείς. Ακόμα και όταν το είδαν στην τηλεόραση, οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με βρουν γιατί είχα κλείσει το κινητό!” θυμάται.

Γαρμπή και Σχοινάς

Ο γάμος τους, στις 4 Μαΐου του 1997, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη, ήταν ένα από τα πρώτα θέματα των lifestyle εντύπων της εποχής, με την τραγουδίστρια να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη. “Όλο το σκηνικό ήταν ονειρικό, παραμυθένιο!” ενώ όταν ρωτήθηκε τι θυμάται περισσότερο από την ημέρα του γάμου τους. “Με την Καίτη δεν μας ενώνει ένα πράγμα, είναι πολλά. Μικρά και μεγάλα, καθημερινά και “επίσημα”, δύσκολα και εύκολα… Πολλά!” προσθέτει και τονίζει πως ουδέποτε υπήρξε κάτι που να τους κλονίσει σε σημείο που να σκεφτούν το χωρισμό: “Με την Καίτη είμαστε ομάδα, και μάλιστα πολύ δυνατή. Είναι δύσκολο να τη διαλύσουμε!”.

Σχόλια