Η Έλλη Κοκκίνου πιο εντυπωσιακή από ποτέ ήταν χθες το βράδυ στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του δημοφιλούς show Your Face Sounds Familiar, στο οποίο είναι κριτής.

Η όμορφη τραγουδίστρια χθες εμφανίστηκε με ιδιαίτερα λαμπερό και sexy σύνολο! Ένα υπέροχο φόρεμα χρώματος nude τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της Έλλης Κοκκίνου μαζί με υπέροχα πέδιλα! Ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και sexy στο χθεσινό επεισόδιο!Η Έλλη Κοκκίνου πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Έλλη Κοκκίνου διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά της πρόσφατα όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για όσα προβλήματα έχει αντιμέτωπίσει: “Δεν έχω ξεπεράσει τα όρια, έτσι είμαι ως άνθρωπος, συγκροτημένη. Όποιοι προσπάθησαν κάποια στιγμή, μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς τους, να βγάλουν κάποια άλλη εικόνα για μένα, -ο χρόνος έδειξε ότι δεν τους «έκατσε», δεν τους “πέτυχε”. Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ό,τι θέλει, όταν έχει το βήμα. Εκείνη την ώρα δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου όταν καθένας που θα βγει να πει το μακρύ και το κοντό που τις περισσότερες φορές δεν με γνωρίζει καν”.

Σχόλια