Η Ελισάβετ Σπανού στο The 2night Show! Η sexy τραγουδίστρια βρέθηκε στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Με μια ιδιαίτερα λαμπερή εμφάνιση η Ελισάβετ Σπανού και νέο ανανεωμένο look εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ant1. Με μια ολόσωμη φόρμα σε μπεζ χρώμα και μια πλάτη ανοιχτή που αφήνει πολλά στην φαντασία επέλεξε να φορέσει η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού στο The 2night Show

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Γρηγόρη να ρωτά διάφορα πράγματα για την προσωπικότητα της Ελισάβετ και φυσικά σχολιάζοντας θετικά το νέο της ανανεωμένο look. Η Ελισάβετ επίσης ρωτήθηκε για την συμμετοχή της στο πρωινό του mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και εξήγησε ποιος ήταν ο ρόλος της.

Η βασική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν γιατί επέλεξε να απέχει δυο χρόνια από την μουσική και να μην τραγουδά. Η Ελισάβετ Σπανού δήλωσε: “Λήγει το 7ετές συμβόλαιο που είχα με τον Φοίβο, αλλάζω δισκογραφική εταιρεία, την περίοδο που αλλάζω δισκογραφική εταιρεία, αλλάζει η νοοτροπία των δισκογραφικών εταιρειών, πριν περίπου δυόμιση χρόνια και ταυτόχρονα ένας συνεργάτης που είχα, υπήρξε ελαφρώς ασυνεπής μαζί μου. Mετά από την τηλεοπτική σεζόν που είχα φορτώσει, περνώντας μια κρίση των 30, αν θες να το πεις έτσι, αναρωτήθηκα τι κάνω, και επειδή οι συνθήκες άλλαξαν, αν θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Το πήρα απόφαση ενώ ξύπνησα ένα βράδυ και είπα εγώ δεν θα ξανά τραγουδήσω, ένιωσα πίεση και στη συνέχεια το ανακοίνωσα στους γονείς μου.”

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για την νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Acro και για το πως της έγινε η πρόταση. “Είδα την μέρα των γενέθλιων μου να με καλεί ο μαέστρος του Γιώργου Σαμπάνη, με τον οποίο έχουμε δουλέψει στο παρελθόν, και με έπαιρνε για να μου πει αν θέλω να είμαι μαζί τους και εννοείται πως δέχτηκα αμέσως γιατί έχουν στήσει μια διαφορετική κατάσταση εκεί παρόλο που έχει και τα στοιχεία της πίστας. Με τον Γιώργο νιώθω οικογένεια γιατί γνωρίζω καλά το σχήμα και τους μουσικούς. Τελειώνουμε σε τέσσερις εβδομάδες στο Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Μαλού.”

Η Ελισάβετ Σπανού στο The 2night Show – Δείτε το απόσπασμα:

Σχόλια